waski88 0 Napisano 24 Grudzień 2016 Witam czy jest mozliwosc posiadania dwoch dyskow do ps 4. chodzi mi o to 1 konsola 1 konto 2 dyski np. na jednym dysku bf1 a na drugim TF 2 po prostu bym wypinal dyski jak bym chcial w jakos gre zagrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 25 Grudzień 2016 no teoretycznie jak byś miał na obu normalnie system zainstalowany i inne gry ale z tym samym kontem to powinno polecieć z 99% szans temu daje ale niech ktoś się wypowie co bawił się w zamianę dysków albo używa takiego sposobu albo próbował używać jak masz pod ręką dyski to próbuj. jak czekasz na opinie żeby kupić dysk to możesz zaryzykować ale powinno się udać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski88 0 Napisano 26 Grudzień 2016 sam jestem ciekaw czy to zadziala bo nurtuje mnie to od dawna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Grudzień 2016 Za każdym razem jak będziesz wsadzać drugi dysk to konsola będzie chciała go formatować. Konsola ma zapisany unikalny numer dysku i w momencie jak wsadzasz inny to go formatuje, więc tym samym poprzedni dysk również zostanie ponownie sformatowany, gdy go włożysz ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski88 0 Napisano 26 Grudzień 2016 troche lipa ale coz dzieki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravenos 0 Napisano 21 Luty 2017 W przyszłym updejcie będzie możliwość podpięcia dysku zewnętrznego pod USB juz trwają testy beta i to funkcjonuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 21 Luty 2017 Nowe softy pozwalają mieć 2 dyski - instalujesz nowy dysk do konsoli z tą samą wersją softu możesz przekładać dowolnie w ramach jednej konsoli. Sprawdzone osobiście z lekki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach