KiDiZ 0 Napisano 17 Luty 2017 Witam, kupiłem konsole ps3 slim używaną nie była ona zresetowana więc zrobiłem jej całkowite przywrócenie daych (trwało to około 20 godz.) mam 4 gry gdy wkładam plytę pokazuje się ikona gry wszystko wygląda w porządku i właśnie się pojawia problem gdy prubóję włączyć grę słyszę że plyta się kręci dwa trzy razy i nic dalej się nie dzieje. Próbowałem gry przed formatem wszystko działało. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KiDiZ 0 Napisano 17 Luty 2017 Jest jeszcze jedna sprawa gdy robię szybki format gra się włącza gdy wyłączam konsole i ponownie ją uruchamiam znów nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Luty 2017 Na moje to format konsoli raz jeszcze i wszystko od nowa instaluj i pobieraj. Zrób sobie kopie save'ów jedynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzycho_85s 1 Napisano 18 Luty 2017 Może być hdd uszkodzony Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach