TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Kwiecień 2017 A tutaj moje spojrzenie na najnowsze dzieło YokoTaro. Wszystko stworzone amatorsko Miłego oglądania 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 26 Kwiecień 2017 Bardzo entuzjastyczna recenzja, z którą się kompletnie nie zgadzam ale mam nadzieję, że przysporzy kilku fanów uniwesum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Kwiecień 2017 O! To teraz sobie pogadamy ;D Czemu się nie zgadzasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 27 Kwiecień 2017 Wg mnie gra dobra+ jako całość. Jako Nier wypada bardzo słabo. Ja jestem rozczarowany fabułą. Jest miałko i bez polotu. Ale grę polecam, szczególnie tym, którzy nie znają uniwersum. Moja opinia wynika głównie z wysokich oczekiwań, jakie miałem wobec gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Kwiecień 2017 Nawet trzeci rozdział Cię nie zachwycił ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 28 Kwiecień 2017 Zachwyciło mnie 2. 3. i 4. zakończenie Gestalta. W Automacie niestety nie ten poziom. Ale udzielił mi się Twój entuzjazm. Gra właśnie wylądowała ponownie w napędzie. Być może coś mnie ominęło, będę szukał. Btw, co sądzisz nt. duszenia androidów? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 28 Kwiecień 2017 Nier automata to świetna gra nie dla fanów nier I tyle... dla mni naciągane 8... fabularny zawód po całości. Postacie mialkie I nijakie, motywacje kijowe, fabuła średnia z akcentem na lepsze chwile, końcówka bardzo słaba, gra to dla fana zawód generacji chociaż jako taki twór nazywając się inaczej: ot dobry I poprawny action rpg. Ps. Ani to dobry slasher ani to dobre rpg... fuzja kwadratowych z platynowymi nie wyszła na dobre gdyż gra ani to dobry slasher od platynowych ani dobre rpg od squre... wyszedł przecietniak... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach