DaraS 506 Napisano 18 Maj 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 11 Lipiec 2017 Dostałem kod do bety.Jakby ktoś chciał może jeszcze spróbować się zapisać. http://blog.codemasters.com/uncategorized/07/f1-2017-beta/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F1 maniak 32 Napisano 24 Lipiec 2017 (edytowane) Lista classic cars: 1988 McLaren MP4/4 1991 McLaren MP4/6 1992 Williams FW14B 1995 Ferrari 412 T2 1996 Williams FW18 1998 McLaren MP4-13 2002 Ferrari F2002 2004 Ferrari F2004 2006 Renault R26 2007 Ferrari F2007 2008 McLaren MP4-23 2010 Red Bull RB6 Edytowane 24 Lipiec 2017 przez F1 maniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F1 maniak 32 Napisano 10 Sierpień 2017 Pierwszy poważny gameplay, IMO graficznie troche ladniejsza 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Sierpień 2017 Czy ktoś już grał? Spoko jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psajtex 5 Napisano 27 Sierpień 2017 Ja mam. Gram na kierownicy Logitech G29. Dla mnie spoko, fajny tryb kariery. Jest to moja pierwsza gra F1, także porównania nie mam żadnego. Fajny system rozwoju zespołu / samochodu. Uszkodzenia bolidu mają wpływ na prowadzenie. Minus dla mnie to ciężko sterować w czasie jazdy komputerem pokładowym /rozmawiać z ekipą. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 27 Sierpień 2017 Gram na padzie i powiem że trochę łatwiej się steruje od tego co było w f1 2016 Ze sterowaniem w czasie jazdy komputerem pokladowym i rozmową z ekipą też mam problem ale ogolnie gra b.dobra W tym roku więcej opcji rozwoju i lepsza grafika więc polecam jak ktoś lubi F1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Sierpień 2017 no ja chyba kupię, z tym że na PC. 4K/60 fps/DFGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 2 Wrzesień 2017 Mam pytanie, chyba że coś ominąłem. W F1 obecnie obowiązkowy jest jeden pit stop. Podczas wyścigu na 25% dystansu, inżynier sugeruję wyści bez pita. Jak to jest? Dopiero przy 50% czy 100% dystansie będę miał obowiązkowy pit stop? Kwestia zarządzania oponami w każdej F1 to dla mnie dramat, macie jakieś wskazówki?:P Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 2 Wrzesień 2017 Nie mam obecnej wersji gry, ale w poprzednich edycjach jeżdżąc 25 procentowy wyścig na sucho obowiązkowe było użycie min. 2 różnych kompletów slicków, tak jak ma to miejsce w realnym świecie. Jedynym wyjątkiem jest chyba mokry wyścig, więc jak nie zużyjesz opon w trakcie trwania wyścigu to możesz go przejechać bez pit stopu. Co do zużycia opon, to jest kwestia kilku czynników. Przede wszystkim są tory zużywające opony bardziej, drugie mniej, a jeszcze inne zużywają głównie lewą przednią oponę ze względu na dużą ilość prawych zakrętów. By zmniejszyć zużycie, to opcję są dwie: płynny styl jazdy i w miarę delikatne operowanie hamulcem i ograniczenie ostrego, agresywnego skręcania (jeżeli grasz na padzie, to z tym raczej będzie ciężko) lub kombinowanie z ustawieniami bolidu, by nawet kosztem czasu okrążenia zmniejszyć zużycie opon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 5 Wrzesień 2017 (edytowane) F1 2017 mnie oczarowała.Świetnie się bawię,jeszcze lepiej niż w 2016.Poprawili Force Feedback,model jazdy bez asyst,z botami fajnie się walczy,nie taranują już tak ja w poprzedniej części i zajebiście rozbudowana kariera.Poniżej replay zażartej walki z Hamiltonem przez 8 ostatnich okrążeń... Edytowane 5 Wrzesień 2017 przez Lewy69 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 7 Wrzesień 2017 Kusi mnie nowa edycja, ale w 2016 zostały mi jeszcze 4 sezony kariery Ehhh 2016 to chyba najlepsze F1 w historii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 7 Wrzesień 2017 3 godziny temu, arboos napisał: Kusi mnie nowa edycja, ale w 2016 zostały mi jeszcze 4 sezony kariery Ehhh 2016 to chyba najlepsze F1 w historii Teraz już nie jest ; ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 8 Wrzesień 2017 czy na ps4 jest pełna Polska wersja napisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 8 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, brysio napisał: czy na ps4 jest pełna Polska wersja napisy Na razie połowicznie,ale na dniach ma być patch po którym będzie pełna polska wersja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 10 Wrzesień 2017 generalnie nie ma źle z aktualną wersją więc brać śmiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 10 Wrzesień 2017 pelna Polska ma byc tz dubbing czy pelne napisy? PS: po zmianie zespolu musimy od nowa opracowywac uleszenia? i zeruja nam sie pkt czy dostajemy tyle pkt badan ile wywalczylismy w poprzednim teamie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psajtex 5 Napisano 13 Wrzesień 2017 Hej. Właśnie pobiera mi aktualizację 1.06 w sumie 580,4 MB. Jest to już ten język polskie może? Edit Tak, są polskie napisy według oficjalnej informacji http://forums.codemasters.com/discussion/57344/patch-1-6-notes-updated-13-09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 22 Wrzesień 2017 Zakupiłem F1 2017 to prawda że za nie długo ma się pojawić dubbing pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 22 Wrzesień 2017 4 godziny temu, Bartol84 napisał: Zakupiłem F1 2017 to prawda że za nie długo ma się pojawić dubbing pl? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 27 Wrzesień 2017 Gdzie pobrac demo bo nie umie znalesc? Chce zobaczyc jak sie gra na kierownicy g29 w to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 27 Wrzesień 2017 3 godziny temu, Shatan napisał: Gdzie pobrac demo bo nie umie znalesc? Chce zobaczyc jak sie gra na kierownicy g29 w to A kto ci powiedział że jest demo z F1 2017? Wiem że było demo F1 2016 ,ale czy jeszcze jest to nie wiem. Mam G29 i jeździ się extra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 27 Wrzesień 2017 52 minuty temu, Lewy69 napisał: A kto ci powiedział że jest demo z F1 2017? Wiem że było demo F1 2016 ,ale czy jeszcze jest to nie wiem. Mam G29 i jeździ się extra. acha, byłem przekonany że jest demo. Nigdy nie grałem w F1 i chciałem zobaczyć czy mi spasuje, bo dirt rally już nie stanowi wyzywania dla mnie więc szukam czegoś nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 27 Wrzesień 2017 11 minut temu, Shatan napisał: acha, byłem przekonany że jest demo. Nigdy nie grałem w F1 i chciałem zobaczyć czy mi spasuje, bo dirt rally już nie stanowi wyzywania dla mnie więc szukam czegoś nowego Poszukaj F1 2016 demo.Powinno jeszcze być.W 2016 już jeździło się fajnie ,ale w 2017 jest więcej ustawień ForceFeedback i jeździ się jeszcze lepiej.Jak masz kierownicę to polecam wyłączyć wszystkie asysty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 27 Wrzesień 2017 (edytowane) Kiedyś miałem g29. Na sam początek to jest dobra kierownica zagrałem w kilka tytułów. Natomiast jak nabyłem Fanatec csl elite z load cellem to jest dopiero sprzęt wysokiej klasy profesjonalny. Wrażenia z jazdy są niesmowite . Jest tak precyzyjna, czuła naszpikowana efektami, że miałem non stop uśmiech. Różnica jest kolosalna po każdym względem :). Na tej kierownicy w F1 2017 poziom Si trudny nie jest dla mnie żadnym wyzwaniem. Np. na torze w Chinach w 1 sezonie miałem 1.5 s. w kwali. nad drugim nie robiąc żadnych ustawień samochodu. Suwaczek pójdzie do góry . Edytowane 27 Wrzesień 2017 przez Bartol84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach