beardo0 236 Napisano 19 Maj 2017 Gra to turowe rpg z premierą pod koniec następnego tygodnia. Nigdy nie grałem w nic z tej serii, ale demko jak najbardziej spox. Przyjemna dla oka grafika i rozbudowane potyczki robią robotę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dosard 6 Napisano 20 Maj 2017 Mam ta pozycje na oku od kilku dni ale nigdzie w Szczecinie nie mozna jej dostac nawet w mm me saturnie i kilku sklepach z grami ma zapytanie czy planuja sprowadzil ten tytul otrzynalem informacje ze nie ;(, wiec jedyna opcja to ultima.pl, zagraniczny sklep lub cyfrowa edycja.Nie sadzilem ze bedzie taki problem z dostaniem premierowych tytulow na ns. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 21 Maj 2017 Pograłem w demo i mi się nawet spodobało. Na innych platformach nie gram w takie gry ale NS traktuję inaczej i tu poznaje nowe gatunki Ja biorę w ultimie bo jest za 208,89zł +paczkomat 8zł a na allegro chcą niecałe 250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dosard 6 Napisano 21 Maj 2017 208? Masz jakis kod znizkowy ja widze za 219 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 21 Maj 2017 Po zalogowaniu automatycznie obniża mi ceny większości produktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach