tentelewizor 0 Napisano 16 Czerwiec 2017 Witam nie wiem czy w dobrym dziale, ale jestem nowy i nie często bywam na forach. Otóż mam problem bądź braki w wiedzy na temat obsługi TV. Zakupiłem nowy telewizor Samsung z tego roku z wbudowanym rzekomo obrazem 4k, hrd itp itd. ( nie znam sie na tym). Posiadam ps4 PRO które chciałem używać w raz z telewizorem i cieszyć się rozgrywką w 4k. Problem w tym, że jak wchodze w ustawienia PS4 mam napisane coś takiego; Rozdzielczość 1920 x 1080-60Hz Format koloru RGB HDR w Twoim TV 0obslugiwane. Nie moge zmienić nigdzie na obraz 3k+ nie potrafie znaleść tego w jaki sposub dokonać tych zmian. Widziałem u innych ludzi w internecie w tych samych opcjach PS4 na które ja patrzyłem i były inne : Rozdzielczość 3840 x 2160 60hz Format color RGB HDR on your pc : 2k/4k supported HDCP 2.2 I oto HDCP które nawet mi się nie wyświedla w konsoli, prosze o pomoc , czy jest w stanie ktoś mi wyjaśnić dlaczego mam 1920 , a nie 3k+ ? Z góry dzięki pozdrawiam , jeśli bedzię wam trzeba więcej info na temat TV , napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Czerwiec 2017 Zacznij od podania modelu TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tentelewizor 0 Napisano 16 Czerwiec 2017 model UE43KU6079U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 17 Czerwiec 2017 Pewnie musisz w opcjach TV ustawić HDMI na tryb ulepszony (nie wiem jak to się w samsungach nazywa). Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach