anarom 1 309 Napisano 25 Czerwiec 2017 (edytowane) Witam serdecznie., szukam kogoś kto posiada RE6 na PS4. Mam problem z ukończeniem końcówki chaptera 2 na poziomie pro, jest to kampania Jaka i sherry. Nie mogę wyrobić się z ostatnimi drzwiami uciekając przed Ustankiem. Nie mogę zdążyć z quote i partnerka ginie. Albo palce już nie te, albo pad zwichrowany. Proszę żeby ktoś to odwalił za mnie :-). Edit--- Używając wręcz ekstremalnych kombinacji z palcami jakimś cudem dałem radę. Mimo to jak ktoś chętny, zapraszam do gry. Edytowane 26 Czerwiec 2017 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 26 Czerwiec 2017 Marnujesz swoją młodość na takie ścierwo? Jestem zniesmaczony... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 30 Czerwiec 2017 O 26.06.2017 o 22:50, KOMARZYSKO napisał: Marnujesz swoją młodość na takie ścierwo? Jestem zniesmaczony... Masz rację, wypierda..m z dysku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach