pablos_83 4001 Napisano 4 Lipiec 2017 Imprezowa gra dostępna w plusie za free. http://www.pssite.com/recenzje/2544/recenzja-to-jestes-ty-ps4.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtas083 0 Napisano 4 Lipiec 2017 Lipa że aplikacja nie działa pod Windows Phone :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Lipiec 2017 Tryb na 2 osoby fajny, ale zabawa na jeden wieczór. Dużo śmiechu i rysowania kutasów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykovsky 10 Napisano 14 Grudzień 2017 Grałem w cztery osoby i było naprawdę zabawnie jestem pełen podziwu tego, jak skonfigurowali grę pomiędzy telefonem a konsolą. Mam nadzieję, że będą wypuszczać aktualizacje aby rozgrywka z czasem nie stała się nudna. Czekam teraz aż zrobię jakąś małą imprezę i pogra się w 5-6 osób - przynajmniej trofki wpadną Ogólnie daję dużego plusa dla gier z serii Play Link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach