Mroovek 3 Napisano 23 Sierpień 2017 Witam Czy da się ustawić alerty na twitchu typu Follow czy Sub,żeby podczas streamu z Ps4 również wszystko wyskakiwało,i działało tak jak należy?Wiem,że na pc ustawia się to w programie OBS,ale nie wiem czy jeśli na kompie na moim koncie ustawie to będzie działało podczas samego streamu z ps4.Troszkę to zagmatwane,ale mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 26 Sierpień 2017 Rozumiem o co chodzi, ponieważ sam ostatnio przyglądam się temu tematowi. Niestety, PS4 nie oferuje takich bajerów. Nie ustawisz do tego żadnych dodatków, żadnych streamlabs czy nawet głupiego lootsa. Szkoda, że Sony nie chce zadbać o tę stronę streamowania. Niestety customizacja streamów bardzo kuleje i wątpię, żeby to się zmieniło. Jedyne wyjście to zakup Avermedii i stream z konsoli poprzez PC. Niestety... Pozdrawiam, MonieK_PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Sierpień 2017 (edytowane) Można puścić remote play z konsoli do PC i streamowac przez OBS bez kupowania czego kolwiek. Pogooglujcie sobie. Edytowane 26 Sierpień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach