Skocz do zawartości
Radekl2

Kłopoty z prądem przy PS4 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

W black friday kupiłem na amazonie PS4 Pro w wersji 7016 i mam taką krótką sprawę.

Już podczas pierwszego podłączenia konsoli miałem taki problem, że wywaliło mi korki (1 od tej fazy, czy jak to się nazywa). Wtedy chciałem wpiąć bezpośrednio do gniazdka i po tej sytuacji zrezygnowałem, i podpiąłem do listwy do której podłączony jest też komputer, monitor i głośniki. Od tego czasu minęły 2tyg. (nie było mnie w domu to jej nie uruchamiałem). Listwa ma przycisk, który pozwala ją wyłączać/włączać i dzisiaj podczas włączania (listwy) znowu wywaliło korki- ma ktoś jakiś pomysł czemu? W sumie to przecież samo włączenie jej uruchamia jedynie monitor i głośnik, a reszta jest dopiero gotowa do działania. Nigdy wcześniej tak się nie działo, więc to musi być z powodu PS4 i teraz czy to z nią jakiś problem i pasuje to serwisować, czy nie? Dziwne jest to, że po ponownym włączeniu korków wszystko jest ok, więc to jakby była losowa sprawa i to mnie zastanawia.

Kompletnie nie znam się na sprawach z prądem, bo wolę żyć bezpiecznie i jak nie mam o tym pojęcia to nie tykam czegoś co może mnie trochę nieprzyjemnie popieścić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi