kusiu01 2 Napisano 15 Luty 2018 Witam, proszę o informację jest możliwość wyboru instalacji gry na dysku tzn. czy ma zostać skopiowana cała czy tylko pewna cześć a reszta z płyty czy nie ma takiej opcji? Zawsze byłem zwolennikiem kopiowania gier w całości na dysk a płyta służyła tylko do weryfikacji. Np. Battlefield 1 nie miałem opcji skopiowania na dysk, grałem w grę a po kilku epizodach przed kampanią dostałem info że trwa kopiowanie i jest koło 60% czyli tak jak by instalowała się w tle. Bardzo proszę o odp. Jak wygląda sytuacja kopiowania tych gier. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 15 Luty 2018 (edytowane) Mogles grac bo zainstalowala sie pierwsza czesc ktora umozliwia odpalenie. Daj grze doinstalowac sie do konca. Nie mozesz niczego wybrac, wszystkie gry instaluja sie w calosci, ale troche to moze zajac w koncu kopiujesz kilkadziesiat GB z plyty jednoczesnie grajac. Edytowane 15 Luty 2018 przez czacha79 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 16 Luty 2018 (edytowane) Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale chyba wszystkie gry sa kopiowane na dysk, odczyt z płyty trwa za dlugo, i płyta chyba tylko służy weryfikacji. EDIT: musze kawy się napić, czacha już to napisał Edytowane 16 Luty 2018 przez CePeeN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach