Bykovsky 10 Napisano 21 Kwiecień 2018 (edytowane) Czy coś wiadomo na temat odświeżenia GTA4 na obecne konsole, z okazji dziesiątej rocznicy gry? Jakiś remaster na PS4/X1? Wersja mobilna zapewne odpada. Rockstar robili podejmowali jakieś kroki na dziesiąte rocznice poprzednich gier. Obecnie na X1 jest wsteczna kompatybilność z X360 i można grać w GTA4, jednakże przydałaby się odświeżona wersja z nową rozdzielczością i teksturami. Mogliby też w końcu wydać porządnego patcha na PC. Jeśli chodzi o remastery ,to Rockstar potrafi Midnight Club czy L.A. Noire pokazują, że studio jest w stanie podjąć takie kroki. Od siebie dodam, że GTA4 to moja ulubiona część, głónie za klimat Liberty City, super fizykę postaci i samochodów oraz za fabułę. GTA5 męczę z przymusu bycia fanem serii, ale wbijam platynę i rzucam grę w kąt. Wypatruję informacji na zagranicznych stronach - ale pomyślałem, że warto założyć wątek tutaj na forum PS4. Edytowane 22 Kwiecień 2018 przez Bykovsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asteilon 4 Napisano 24 Kwiecień 2018 Podobnie jak Ty mocno liczyłem na ten remaster, spodziewając się go przy okazji 10. rocznicy wydania gry. Informacji niestety na ten temat brak, więc pozostaje mi w ramach odrabiania zaległości ograć ten tytuł na PS3, bo była to jedyna część serii, która mi "umknęła". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach