Kindaszek 0 Napisano 28 Listopad 2018 (edytowane) Witam mam pytanie zwiazane z pendrivem 64gb ktorego nie moge sformatowac w fat 32 bo moj system windows 7 ma mozliwosc sformatowania tylko ntfs i exfat. Sciagnalem program ktorym ponoc sformatowalem pena w fat 32 ale po podlaczeniu go do owego laptopa to laptop krzyczy zeby go sformatowac i dalej wyskakuje exfat i ntfs... w jaki sposob bez zmiany systemu windows moge wrzucic filmy na pena i poogladac na PS3? Pozdrawiam P.s Myslalem tez zeby wrzucic film na pendrive w systemie plikow ntfs i pozniej skorzystac z pomocy programu partion magic i przekonwertorowac pena z ntfs na fat32 robil to ktos kiedys? Edytowane 28 Listopad 2018 przez Kindaszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindaszek 0 Napisano 30 Listopad 2018 W dniu 28.11.2018 o 17:23, Kindaszek napisał: Witam mam pytanie zwiazane z pendrivem 64gb ktorego nie moge sformatowac w fat 32 bo moj system windows 7 ma mozliwosc sformatowania tylko ntfs i exfat. Sciagnalem program ktorym ponoc sformatowalem pena w fat 32 ale po podlaczeniu go do owego laptopa to laptop krzyczy zeby go sformatowac i dalej wyskakuje exfat i ntfs... w jaki sposob bez zmiany systemu windows moge wrzucic filmy na pena i poogladac na PS3? Pozdrawiam P.s Myslalem tez zeby wrzucic film na pendrive w systemie plikow ntfs i pozniej skorzystac z pomocy programu partion magic i przekonwertorowac pena z ntfs na fat32 robil to ktos kiedys? Jest tu ktos kto moze mi pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 1 Grudzień 2018 https://www.dobreprogramy.pl/FAT32-Format,Program,Windows,79979.html tym programem próbowałeś? http://www.it-manuals.info/jak-sformatowac-dysk-zewnetrzy-w-fat32.html @Kindaszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindaszek 0 Napisano 3 Grudzień 2018 Programik Easeus sciagnalem zrobilem formata na fat32 pol gb zniklo z pena ale jest faktycznie sformatowany na fat32 i wrzucilem 2 filmy pozniej podlacze do konsoli i dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach