Patricko 8082 Napisano 31 Styczeń 2019 Od dawna chciałem ETSa na konsoli, ale skoro tamci strzelili focha to ktoś inny postanowił zrobić coś podobnego. Póki co wygląda biednie, ale może coś z tego będzie, przynajmniej takie 7/10, żeby spokojnie pograć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 1 Luty 2019 Nic lepszego tak nie będzie, poczekam jak gra będzie współpracować z kierownicą to chętnie wskocze do szoferki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 1 Luty 2019 Póki co, bardziej to przypomina jakieś symulatory z Androida niż ETS czy ats. Fizyka jakaś drewniana, auta tez nie za ciekawie odwzorowane, jakieś dziwne proporcje mają te zestawy niektore. Jakby były za wysokie i za krótkie. Póki co słabizna.. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Luty 2019 Właśnie myślałem o tej grze ostatnio bo pamiętam że miała w styczniu wyjść czy coś Tyłka na ten moment nie urywa ale nie ma żadnej konkurencji na konsolach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach