Mroovek 3 Napisano 27 Wrzesień 2019 Witam.Poszukuje telefonu z obecnej oferty na allegro lub w stacjonarnyn sklepie do 1300zl.Najlepiej LG lub xiaomi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 28 Wrzesień 2019 Witam.Poszukuje telefonu z obecnej oferty na allegro lub w stacjonarnyn sklepie do 1300zl.Najlepiej LG lub xiaomi Jak xiaomi to wtedy tylko F1 pocophone, to najlepszy chyba xiaomi i dostaniesz pewnie poniżej tej kwoty.Sam jadę na którymś telefonie xiaomi, żona również i jestem bardzo zadowolonyWysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 28 Wrzesień 2019 Redmi Note 8 pro premiera parę dni temu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 29 Wrzesień 2019 Chyba redmi 8 pro dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monet24 0 Napisano 8 Październik 2019 Słyszałam dużo dobrych opinii o Xiaomi Redmi Note 8 pro i sam się zastanawiam nad jego kupnem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach