fryderyk123 95 Napisano 12 Czerwiec 2014 Analogicznie do tematu z działu Playstation 3. Temat do umawiania się do grania w wiele gier, nie tylko w jeden, konkretny tytuł. Jak ktoś chce po prostu więcej znajomych to też jest to miejsce dla niego. Ja z chęcią pogram w gry z Plusa tj. Pixeljunk czy Trine 2. Niebawem dojdzie do mnie WD, więc również!PSN_ID: MonieK_PL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seeichi 0 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Analogicznie podpinam się do tego tematu :) Na razie pograć mogę w gry F2P oraz z "Plusa" :P PSN_ID: Seeichi Pozdarawiam Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez Seeichi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vajpus 0 Napisano 15 Czerwiec 2014 Vajpus dodawac do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 15 Czerwiec 2014 Tez chetnie pogram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bedo_2k 1 Napisano 16 Czerwiec 2014 Chętnie zagram w gry z plusa PSN_ID:Bedo_2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudokan 2 Napisano 16 Czerwiec 2014 Siema! Chetnie pogram w gry z ps3 jak i z ps4. PSN ID: Dudokan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AbovePL 26 Napisano 17 Czerwiec 2014 Tomek-S_PL (tylko ps4). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbaR 1 Napisano 17 Czerwiec 2014 Chętnie pogram, zapraszajcie. PSN ID: QbaRrro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesyr 0 Napisano 17 Czerwiec 2014 Także w wolnej chwili chętnie pogram ;) PSN ID: wesyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 17 Czerwiec 2014 Kto chce to zapraszać :) PSN: Alex19PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADACH88 0 Napisano 23 Czerwiec 2014 siema.chętnie pogram w the last of us. z reguly jestem po 17. jak cos zapraszac :) ADACH88. frakcja: swietliki siema.chętnie pogram w the last of us. z reguly jestem po 17. jak cos zapraszac :) ADACH88. frakcja: swietliki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k4mil2224 0 Napisano 28 Czerwiec 2014 Joł. Moge zagrać w GTA Online killzone 3 i fife 13. PSN: k4mil2224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DevilQ1 0 Napisano 1 Lipiec 2014 Witajcie i dodawajcie PSN: DevilQ1 Gram na PS4,PS3,PSV,PSP Obecnie szykuję się do The Last of Us na PS4, Destiny, ACU, GTA. Mogepograć we wszystko z plusa i wiele innych. Pozdrawiam :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanaji 0 Napisano 1 Lipiec 2014 (edytowane) Dorzucam swoje 4 grosze PSN:Pilifok Jedynie PS4, gry: free to playe, Infamous second son, PixelJunk Shooter Ultimate, Trine 2 Complete story Posiadam Plusa. Edytowane 1 Lipiec 2014 przez Kanaji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 1 Lipiec 2014 maniek0612 (tylko Ps4) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISIOV13 0 Napisano 10 Lipiec 2014 Ja bym pograł w Sniper Elite 3. PSN: legia_1- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 12 Lipiec 2014 (edytowane) Gra ktos jeszcze w Tomb Raidera Edytowane 12 Lipiec 2014 przez maniek0612 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 14 Lipiec 2014 Watch Dogs, FIFA 14 PSN: dext3rr_93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 14 Lipiec 2014 DewuGamer Only PS4 - Warframe, Killzone SF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isklir 0 Napisano 15 Lipiec 2014 Z chęcią pogram BF4, Killzone SF oraz gry z plusa, mam tylko PS4 PSN: isklir93_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei1 0 Napisano 17 Lipiec 2014 Chętnie pogram w Warframe na Ps4 PSN : Korthiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traanZ 0 Napisano 17 Lipiec 2014 Destiny Beta już dziś, zatem - postrzelajmy wspólnie ;) PSN ID: traanZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marqess5 0 Napisano 17 Lipiec 2014 Ja też chętnie z kimś pogram wspólnie. Login Marqess5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 20 Lipiec 2014 Szukam kogo do platynowania gier z plusa id Drozdaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
famas27 0 Napisano 22 Lipiec 2014 siemanko, zapraszam do wspólnego pogrania na ps4:) psn: famasik27 śmiało zapraszać yoł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach