pgru 0 Napisano 4 Listopad 2019 Mam PS3 FAT, zapewne potrzebny jest tzw. "reballing". Potrzebuję odzyskać stany gier z dysku twardego. Jak rozumiem do tego potrzebny jest naprawa konsoli, bo innej metody nie ma? Ile taka naprawa w serwisie(najchętniej z profesjonalną maszyną do "reballingu", żeby to dłużej działało) w Warszawie i okolicach może kosztować? Jaki serwis polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 5 Listopad 2019 Mam PS3 FAT, zapewne potrzebny jest tzw. "reballing". Potrzebuję odzyskać stany gier z dysku twardego. Jak rozumiem do tego potrzebny jest naprawa konsoli, bo innej metody nie ma? Ile taka naprawa w serwisie(najchętniej z profesjonalną maszyną do "reballingu", żeby to dłużej działało) w Warszawie i okolicach może kosztować? Jaki serwis polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.@Serwis Konsol lub zajrzyj do nich na stronę. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach