Aven123 0 Napisano 25 Marzec 2020 Witam Serdecznie! Otóż mam problem z obrazem w konsoli ps3. Została zakupiona używana w styczniu br. I działał bez zarzutu, aż jakiś czas temu włączając ją zauważyłem, że obraz jest inny niż zwykle, a dokładniej jakby bardziej jaskrawy, ostry, jakby taki zielony przez co ciężko jest grać w jaka kolwiek gre. Nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu dlatego zakładam nowy. Proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia co z tym zrobić. PS. Próbowany był inny kabel HDMI bezskutecznie. PS2. Załączam zdjęcie dla podglądu jak to mniej więcej wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aven123 0 Napisano 29 Marzec 2020 @Refresh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Marzec 2020 Na moje oko może padać grafika, wymiana obecnie chyba jest już nieopłacalna. Ale może też być wadliwe gniazdo hdmi. Może @Serwis Konsolcoś pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 7 Kwiecień 2020 Sprawdź czy taki sam obraz jest na zwykłym kablu av Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach