carolef 0 Napisano 2 Kwiecień 2020 Kupiłem z drugiej reki uzywane ps3 slim. Zdarza się, że konsola się zawiesza. Zdarzyło się na minecrafcie oraz za kazdym razem jak włączam little big planet 2 gdy wczesniej grałem w inna gre. Zacina sie na samym początku. Jak wyłączę konsolę i włączę ponownie little big planet 2 to jest ok. Wyczyściłem konsole, myślałem że może się grzeje. Zmienilem paste na procesorach na nową, grzeje sie mniej ale nadal sie zacina. Jak little big planet 2 się juz odpali to można grać i grać. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Kwiecień 2020 Wygląda mi to na problem z dyskiem twardym. Spróbuj inny, tylko pamiętaj, że wszystko stracisz, więc zrób backup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carolef 0 Napisano 3 Kwiecień 2020 Właśnie zamówiłem już nowy ssd 512 giga. Macie jakiś wypraktykowany sposób by przenieść dane na nowy dysk? Partition wizard da radę? Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carolef 0 Napisano 4 Kwiecień 2020 Na nowym dysku ssd 512 jest póki co dobrze. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach