SpacierShark123 0 Napisano 14 Lipiec 2008 Może ktoś z was wie bo mam dziwny problem z pc Przeskanowałem kompa wirusy pokasowałem a nie mam nigdzie dysku C jakby zniknoł Obok godziny na dole ekranu pisze VIRUS ALERT! A co najgorsze nie da ustawić się żadnej tapety bo pisze że wyłączyłem możliwość aplet ekranu a nie mam także panelu sterowania nigdzie No i cały czas reklamy anty virusów mi się pojawiają Nie chce się także usunąć plik adware.agent.bn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 14 Lipiec 2008 Jedyne wyjście to format Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 14 Lipiec 2008 Tak jak mówi wojnar, miałem coś podobnego kilka razy na starym kompie. Tapety nie dało się ustawić, żadne antywirusy nie pomogły a jako tapetę miałem jak dobrze pamiętam czarne tło z wielkim czerwonym krzyżem i jakiś komunikat chyba ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 15 Lipiec 2008 Mi pomogło przywrócenie stanu systemu sprzed kilkudziesięciu godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Już zrobiłem wystarczyło jakiś anti virus zainstalować który przez biosa czyści czy jakoś tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach