bartek_94 0 Napisano 21 Lipiec 2008 Mam pytanko apropo zmiany miejsca zamieszkania w ps3. chodzi mi o to ze jak mam Europejskiego PSStore czy zmieniajac na amerykanskiego PSS-a moge powrocic do europejskiego Store bez jakis komplikacji tnz.co z aktualizjacjami itp. Chce zmienic Stora na amerkanskiego na chwile tylko po to by ściagnac demo Naruto: ultimate ninja storm poniewaz na europejskim Store nie jest dostepne xDD Pomocy!!!</B></I></U> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 21 Lipiec 2008 Mam pytanko apropo zmiany miejsca zamieszkania w ps3. chodzi mi o to ze jak mam Europejskiego PSStore czy zmieniajac na amerykanskiego PSS-a moge powrocic do europejskiego Store bez jakis komplikacji tnz.co z aktualizjacjami itp. Chce zmienic Stora na amerkanskiego na chwile tylko po to by ściagnac demo Naruto: ultimate ninja storm poniewaz na europejskim Store nie jest dostepne xDD Pomocy!!!</B></I></U> PSS nie ma blokad regionalnych - mozesz uzywac jakiego PSS chcesz (chodz kupowanie w amerykanskim pss lamie licencje ale darmowe rzeczy mozna sciagac) - proponuje zalozyc nowe konto w PS3, na nim nowe konto PSN i tam podac odp dane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek_94 0 Napisano 21 Lipiec 2008 PSS nie ma blokad regionalnych - mozesz uzywac jakiego PSS chcesz (chodz kupowanie w amerykanskim pss lamie licencje ale darmowe rzeczy mozna sciagac) - proponuje zalozyc nowe konto w PS3, na nim nowe konto PSN i tam podac odp dane. moge miec na ps3 2 konta: na jednym store amerykanski a na drugim koncie europejski?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 21 Lipiec 2008 moge miec na ps3 2 konta: na jednym store amerykanski a na drugim koncie europejski?? Tak - ja mam nawet 3 - jeszcze jedno do japonskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek_94 0 Napisano 21 Lipiec 2008 Tak - ja mam nawet 3 - jeszcze jedno do japonskiego Wielkie dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach