Pips 16 Napisano 9 Sierpień 2008 Chciałem się pochwalić gdyż się dopiero uczę C++ tutaj co już wykombinowałem, jak sie domyślacie wymagany jest custom soft Klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz25 0 Napisano 9 Sierpień 2008 a podaj tu link do pobrania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 9 Sierpień 2008 W topicu masz, akurat ten dział nie wymaga zalogowanego usera więc o co chodzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 9 Sierpień 2008 Trzeba było zrobić więcej... i dopiero to publikować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 11 Sierpień 2008 Pips jestem pod wrażeniem, nie wiem z jakich książek korzystasz, ale robisz postępy i widać to po każdej nowej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 11 Sierpień 2008 Oslib No i książka Symfonia C++ (3 tomy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel_rar 0 Napisano 14 Sierpień 2008 Wielkie brawa koles.Czekalem czy ktos wpadnie na taki pomysl (nie liczeylem na to) a jednak!;)Jesli tylko wyjfzie wesrja na ktorej bedzie juz mozna grac to bede nocki zarywal;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 15 Sierpień 2008 pips jak chcesz to naucze Cie grać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Sierpień 2008 pips jak chcesz to naucze Cie grać :D Ke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 15 Sierpień 2008 Tibia... to już nie lepiej Super Froga z amigi ściągnąć? Przecież mamy Monster Hunter Freedom, które jest 1000x lepsze od tej "gry". Mimo to fajnie, że ktoś coś próbuje nowego zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 15 Sierpień 2008 No w Tibie swoją drogą mogę Ci dać pare śmieci jak grasz na tej guardi dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 15 Sierpień 2008 W to (dla mnie to nie jest gra...) będzie można już niedługo grać chyba nawet na zmywarce. Cool... Ale swoją drogą - pomysł jest dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 15 Sierpień 2008 Nie wiem gdzie, ale gdzieś czytałem jak zrobić coś takiego... To co ty zrobiłeś... ten sam model postaci itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Sierpień 2008 Nie wiem gdzie, ale gdzieś czytałem jak zrobić coś takiego... To co ty zrobiłeś... ten sam model postaci itp. No w oslibie, masz kod z C++ http://oslib.playeradvance.org/doku.php Patyk jak uczyć mnie grania skoro grałem i wbiłem 52 lvl to znaczy ze chyba umiem co nie xd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 15 Sierpień 2008 ja skończyłem na 200, 50lvl to kwestia 6-7 dni (dób:D) na nowym serwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 26 Sierpień 2008 ja skończyłem na 200, 50lvl to kwestia 6-7 dni (dób:D) na nowym serwie Jak chcesz się chwalić swoimi osiągnięciami w tej gierce, to pisz tutaj tibia.pl, a nie na forum ps3... I co projekt już upadł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 26 Sierpień 2008 ja proponowałem tylko pomoc finansową potwierdzoną osiągami, btw to było 2 tygodnie temu więc trochę przysnąłeś ^^ Pips pochwal się co tam działasz w tej sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 26 Sierpień 2008 http://forum.pspoland.pl/viewtopic.php?f=5&t=28046 A nie widać :? Nic nie robię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 26 Sierpień 2008 chyba zaczynam żałować że sprzedałem swoje psp 2 dni temu na rzecz gier do trójeczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 26 Sierpień 2008 ja proponowałem tylko pomoc finansową potwierdzoną osiągami, btw to było 2 tygodnie temu więc trochę przysnąłeś ^^ Pips pochwal się co tam działasz w tej sprawie Są wakacje jak byś nie zauważył Nic nie robię. A będziesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 27 Sierpień 2008 Będę szczery, zacząłem to robić a nie znam się na programowaniu jedyne co mógłbym to układać mapy i tyle, jak nikt mi nie pomoże to o/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 29 Sierpień 2008 Pips ja zawsze ucząc się programowania kończe na kalkulatorze w C++.... brnij dalej ! Są wakacje jak byś nie zauważył nie, do szkoły nie chodzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StrugaL 1 Napisano 22 Wrzesień 2008 Po Co Komu Tibia Na PSP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 22 Wrzesień 2008 Jak cie to nie interesuje to się nie wypowiadaj. Wiele osób może by chciało w to zagrać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noe 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Graty za chęci, ale Tibia .... ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach