arab 271 Napisano 24 Czerwiec 2007 alkofansy jedne, na nastepnym tez bede :P Nieobecni głosu nie mają :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 17 Październik 2007 Kiedy następne spotkanie na jakieś %?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 20 Październik 2007 tym razem prosze o gdansk ;p albo cos w pomorskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 20 Październik 2007 tym razem prosze o gdansk ;p albo cos w pomorskim Te spotkania mają charakter piwny :P niepełnoletnim nie wolno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 20 Październik 2007 tym razem prosze o gdansk ;p albo cos w pomorskim A mi Szczecin jak najbardziej pasuje :D A na serio to mozna by bylo zrobic takie z graniem spotkanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 20 Październik 2007 Te spotkania mają charakter piwny :P niepełnoletnim nie wolno :D a co to neasty nie ma w szczecinie ?? ;P a dzieci to czasem popic nie moga ? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 20 Październik 2007 Nie. Chyba, że soczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 20 Październik 2007 Nie. Chyba, że soczek. kocham soczki...... ale bardziej ten zolty napoj na 4 litery :-D~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Fuvix Napisano 25 Październik 2007 może bym wpadł ale mi piwko nie wchodzi ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 25 Październik 2007 może bym wpadł ale mi piwko nie wchodzi ;> Fuvix- ja tam inne trunki tez pijam wiec nie byloby problemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 25 Październik 2007 Fuvix- ja tam inne trunki tez pijam wiec nie byloby problemu :D Ja myślę, że chodziło mu o coś innego -> patrz profil -> wiek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 26 Październik 2007 Ja myślę, że chodziło mu o coś innego -> patrz profil -> wiek :P No tak :P A moze Ty bys wpadl co :D I zrobilibysmy napad na jakis monopol :D hehe u nas ich pod dostatkiem ^^ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 26 Październik 2007 No tak :P A moze Ty bys wpadl co :D I zrobilibysmy napad na jakis monopol :D hehe u nas ich pod dostatkiem ^^ :) No co ty... ja bym musiał kogoś wtedy zabić ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Fuvix Napisano 27 Październik 2007 Ja myślę, że chodziło mu o coś innego -> patrz profil -> wiek :P Dokładnie :> ja nie to że nie pije że mam 17 tylko że mi to nie smakuje :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach