arab 271 Napisano 12 Czerwiec 2007 Padła propozycja by zebrać ludzi ze Szczecina w jednym miejscu na okolicznościowym piwku. Kto chętny? Który lokal? Jaka data? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spo0lsh 0 Napisano 12 Czerwiec 2007 Lokal obojętny, data pasująca mi ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloth666 0 Napisano 12 Czerwiec 2007 weekend, weekend ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 12 Czerwiec 2007 Tez sie pisze zawsze i wszędzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patri295 Napisano 17 Czerwiec 2007 Arab a od ilu lat min? // edit by admin: a piwo ustawowo pić możesz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwiec 2007 Jestem za, gdzie to mi obojętne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patri295 Napisano 17 Czerwiec 2007 No niestety nie ;) ale może jakąś Fante ;) // edit by admin: myślę, że się zanudzisz w gronie >25 latków :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 19 Czerwiec 2007 i co chłopaki odbyło się to spotkanie? Chętnie bym wpadł ale do Szczecina mam kawał drogi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 19 Czerwiec 2007 pewnie niedługo zrobimy konkurencyjne spotkanie w Poznaniu, Poznaniaków tu sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Czerwiec 2007 Nie nie odbyło sie jeszcze :) Ale możemy zaplanować spotkanie gdzieś bliżej cywilizacji :) Poznań/Wrocław :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloth666 0 Napisano 19 Czerwiec 2007 Nie nie odbyło sie jeszcze :) Ale możemy zaplanować spotkanie gdzieś bliżej cywilizacji :) Poznań/Wrocław :) jak inni pojadą ;) od 9 sierpnia mam urlop, więc czemu nie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 19 Czerwiec 2007 pewnie niedługo zrobimy konkurencyjne spotkanie w Poznaniu, Poznaniaków tu sporo O tak! Poznań, czu czu czu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 20 Czerwiec 2007 No slyszalem ze w poznaniu jest spoko ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 20 Czerwiec 2007 Z poznania macie tak samo blisko do Szczecina, jak i my do was. A możliwość wypicia piwa ze zgredami to nie lada gratka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 21 Czerwiec 2007 Może zorganizujemy wypad na piwko i kręgle?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloth666 0 Napisano 21 Czerwiec 2007 Może zorganizujemy wypad na piwko i kręgle?? Arab: (Środa 20.06.2007 19:37) sobota, 19.00 - pub kredens, pasuje? to wczoraj dostałem na GG, więc powinien się do was odezwać <tak> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 21 Czerwiec 2007 Arab: (Środa 20.06.2007 19:37) sobota, 19.00 - pub kredens, pasuje? to wczoraj dostałem na GG, więc powinien się do was odezwać <tak> Mi pasuje, dajcie znać tylko czy na 100% :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 22 Czerwiec 2007 Jeszcze dzisiaj wieczorkiem lub jutro z rańca potwierdzę. Kwestia tego, czy będę miał z kim zostawić dziecko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 22 Czerwiec 2007 Ok miśki, sobota - w "Kredensie" o godzinie 19.00! Obecność obowiązkowa. Za nieletnich nie odpowiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 23 Czerwiec 2007 Ok miśki, sobota - w "Kredensie" o godzinie 19.00! Obecność obowiązkowa. Za nieletnich nie odpowiadam. Ja sie trochę spóźnię ale będę na pewno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 23 Czerwiec 2007 Zarezerwujcie mi 2 miejsca do siedzenia, byśmy nie musieli sterczeć :) Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloth666 0 Napisano 24 Czerwiec 2007 Dzięki za spotkanie. Było całkiem spoko! Następnym razem musimy pograć razem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 24 Czerwiec 2007 Również dziękuję :) Miejscówka do grania jest już zaklepana, czekam tylko aż mi konsolę oddadzą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość emir Napisano 24 Czerwiec 2007 Dzięki bardzo, było naprawdę w porządku, tylko dziś mnie głowa bolała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwiec 2007 Dzięki bardzo, było naprawdę w porządku, tylko dziś mnie głowa bolała :) alkofansy jedne, na nastepnym tez bede :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach