cwir 12843 Napisano 3 Listopad 2008 kaczor na pewno PES 2009 kupiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FauPeR 2 Napisano 3 Listopad 2008 kaczor rzeczywiscie jest tak ze jak trafisz na kogos z kiepskim laczem mozna momentami sie wściec. dzis trafilem na kolesia gral interem, zółte połączenie czyli niby calkiem ok ale mialem opoznienie w stosunku do mojego przecwinika nie moglem zatrzymac ibrahimowica - malo tego on strzelal bramki. Nie jest to bynajmniej dla mnie powod do plakania.To tylko gra, jak kazda gra sieciowa w ktorej zdazaja sie lagi. Z kolei inne mecze polaczenie jest dobre i gra sie znakomicie, nie mowiac juz o trybie single player ktory jest swietny lub 1v1, jak siadasz z ziomkiem do gry to ciezko przestac. Gra Ci nie pasi pusc ja na allegro skonczy sie twoja udreka. ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anubis83 0 Napisano 3 Listopad 2008 Ja dzisiaj zaczynam swoja przygode z PES 2009 i wiem ze zabawa bedzie udana pozdro dla kibicow PES. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek_gby 0 Napisano 4 Listopad 2008 Witam, mam pytanie odnośnie grania w pesa 2009 na telewizorze nie HD (takowy posiadam). Niewiem czy to tylko u mnie, ale obraz jest dosc marny, do tego stopnia ze np w ustawianiach formacji ledwo widac kto jakie ma strzalki formy, nie mowiac juz o pasku zmeczenia ktorego WOGLE nie widac. Czy osoby ktore tez graja na zwyklym telewizorze maja takie same problemy? Dodam ze mam telewizor philipsa, 36 cali panoramiczny, ma ok 3 lata, wiec nie jest takim żęchem, chyba..., podlaczam przez EURO. Jak podlaczylem konsole pod HD to wsyzstko bylo cacy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanguard 0 Napisano 4 Listopad 2008 ja katuje od kilku dni "become a legend" i powiem szczerze, gra mnie wciagnela po uszy. mialem ukonczyc dead space na impossible, ale poszlo od odstawke po tym tytule co do wypowiedzi kaczora - ja tez jestem wielkim fanem pes6 jednak nie doszukalem sie tylu bugow co ty w pes09. obroncami mozna grac i mozna obronic pilki. jednak jezeli odniosles takie wrazenie, nie zostaje nic innego jak sprzedac ja i poczekac na pes10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo1980r 0 Napisano 4 Listopad 2008 Mam mam mam nareszcie udalo mi sie zgrac te zasrane edity:D Dzieki wszystkim za pomoc... pzdrto pomoz mi,mam zgrany ten patch na mp3 (sony walkman)i czyta mi tylko w photo a nie w save data utility Co robic dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczuras9 0 Napisano 4 Listopad 2008 Siemano, utworz folder PS3 na penie, wypakoj do jakiegos na kompie i pozniej same te foldery kopiuj na pena do PS3. Jak sie nie uda to daj znac a jak uda to tez;p Pozdrawiam PS Ja sie z tym tydzien meczylem hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Listopad 2008 Ja dzisiaj zaczynam swoja przygode z PES 2009 i wiem ze zabawa bedzie udana pozdro dla kibicow PES. oj, żebyś się nie zdziwił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo1980r 0 Napisano 4 Listopad 2008 Szczuras9? Tylko mi widzi zdjecia kolesi,koszulki itp tylko w tym photo,k**** walcze z tym,2 dzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 4 Listopad 2008 kaczor na pewno PES 2009 kupiles? ja zaplacilem 34 Euro ;-) a co do PES2009 - jest taki, jaki powinien byc PES2008. kropka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorl 0 Napisano 4 Listopad 2008 Szkoda tylko że gorszy od pes6 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanguard 0 Napisano 4 Listopad 2008 a ten dalej swoje ej ziom, ojeba** cie, i dali ci w pudelku pes09 - pes08 :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorl 0 Napisano 4 Listopad 2008 Jakoś TheMichal, malyr i kilku innych też dostrzegli że nie wszystko co się świeci bywa złotem z resztą na innych forach jest w h...j opinii ludzi którzy jadą tą odsłonę bez wazeliny i są to ludzie w większości którzy wiedzą co mówią bo nie zaczynali grać od pes2008.Z resztą co mi opinie innych mam swoją i jej nie zmienie.W pes2008 nie grałem ale jeśli według was 2009 jest lepszy to tamten musiał być wogóle żałowy dobrze że w...em pieniądze dopiero w tym roku bo bym se w brode pluł jeszcze bardziej.Dla odmiany dodam że fifa jest jeszcze gorsza.Ja tam idę grać w LBP a pes wędruję na półkę kurzyć się w oczekiwaniu na jakieś spotkanie z ziomami może tu sprawdzi się lepiej bo jeśli chodzi o online to szkoda mi nerwów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 4 Listopad 2008 Mi się tam gameplay nie podoba co nie znaczy że w fifie jest lepszy ale przynajmniej balans między drużyną atakującą a broniącą jest sprawiedliwy.A może Fauper znasz jakiś tajny guzik na padzie który by powodował że obrońca pewnie zabierze piłkę zawodnikowi nie faulując nie odbijając się od niego i w dodatku częściej niż raz na dziesięć tak najzwyczajniej chociaż troszkę tak jak to jest na normalnych boiskach.Bo jakoś jak dla mnie to są proporcje odwrócone w tym pesie zamiast napastnik obrońce minąc raz na kilka prób to obrońca zabierze piłkę raz na kilkanaście starć i czemu zawodnik z piłką i to nie jakiś messi tylko ciele pokroju rasiaka biega szybciej z piłką niż ashley cole bez piłki? nie gralem online, ale z grania ze znajomymi i z konsola - to wychodzi mi na to, ze obroncy moze faktycznie nie sa az tak wypasieni jak w PES6 (gdzie byli prawie nie do przejscia), ale tez nie sa palcem robieni. wystarczy powstrzymywac prawego palucha wskazujacego od wciskania R1 w starciu z napastnikiem i spokojnie da sie zabrac pilke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczuras9 0 Napisano 5 Listopad 2008 Szczuras9?Tylko mi widzi zdjecia kolesi,koszulki itp tylko w tym photo,k**** walcze z tym,2 dzien. To sprobuj wypakowac wszystko odrazu na pena, wtedy moze zaskoczy, mi na trzecim penie dopiero widzial pliki... pokombinuj a ja sprawdze w domu jak mam foldery utworzone i wtedy ostatecznie Ci powiem co i jak.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FauPeR 2 Napisano 5 Listopad 2008 ktos sprawdzal czy jest patch na ps3 i czy online poprawili ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 5 Listopad 2008 ktos sprawdzal czy jest patch na ps3 i czy online poprawili ? mial sie dzis pojawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FauPeR 2 Napisano 5 Listopad 2008 tak, jak sie logujesz jest info o patchu na 5 listopada. Tyle tylko ze w relese notes nie wyczytalem nic nt. poprawy trybu online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 5 Listopad 2008 ja wczoraj zagralem dwa mecze online i bylo bez najmniejszych problemow - gralem z jakims Angolem, polaczenie pokazywalo sile na max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FauPeR 2 Napisano 5 Listopad 2008 bo różnie to jest - raz jest bardzo ok, czasami kiepsko, teleportow nie ma ale zdarzaja sie opoznienia w rekacji zawodnika mimo np zoltego polaczenia - wiadomo jak to jest z trybem online - nigdy nie jest doskonaly, tazke jakiekolwiek poprawki mile widziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangla84PL 0 Napisano 5 Listopad 2008 czekam na patcha czekam i ni ma! szumnie zapowiadany patch na 5 listopada... hmmm poczekam do rana albo sprobuje po polnocy. a jak u was panowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 6 Listopad 2008 czekam na patcha czekam i ni ma! szumnie zapowiadany patch na 5 listopada... hmmm poczekam do rana albo sprobuje po polnocy. a jak u was panowie? w PES2008 na patcha czekamy do dziś, a już w grudniu 2007 go zapowiadali, więc wiesz. Jak pojawi się w przeciągu kilku tygodni będziesz mógł mówić o szczęściu. KONAMI olewa graczy - kupiłeś, dałeś nam kasę to co nas obchodzisz ? Ich PESowa polityka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo1980r 0 Napisano 7 Listopad 2008 Szczuras9,udalo sie,proste jak .......,tyle ze inny patch ale spoks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczuras9 0 Napisano 7 Listopad 2008 Pablo1980r no to gitarka ja to sie cieszylem jak dziecko że nareszcie po tylu próbach hehe. A który Ty ściągnąłeś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blooregard 0 Napisano 7 Listopad 2008 Witam, jak dodać swoje utwory z dysku do gry PES 2009?? Proszę o pomoc ponieważ naprawdę próbuję ale póki co nic nie mogę znaleźć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach