Skocz do zawartości
Emir

Pro Evolution Soccer 2009

Rekomendowane odpowiedzi

kaczor na pewno PES 2009 kupiles?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaczor rzeczywiscie jest tak ze jak trafisz na kogos z kiepskim laczem mozna momentami sie wściec. dzis trafilem na kolesia gral interem, zółte połączenie czyli niby calkiem ok ale mialem opoznienie w stosunku do mojego przecwinika nie moglem zatrzymac ibrahimowica - malo tego on strzelal bramki. Nie jest to bynajmniej dla mnie powod do plakania.To tylko gra, jak kazda gra sieciowa w ktorej zdazaja sie lagi. Z kolei inne mecze polaczenie jest dobre i gra sie znakomicie, nie mowiac juz o trybie single player ktory jest swietny lub 1v1, jak siadasz z ziomkiem do gry to ciezko przestac. Gra Ci nie pasi pusc ja na allegro skonczy sie twoja udreka. ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj zaczynam swoja przygode z PES 2009 i wiem ze zabawa bedzie udana pozdro dla kibicow PES.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie odnośnie grania w pesa 2009 na telewizorze nie HD (takowy posiadam). Niewiem czy to tylko u mnie, ale obraz jest dosc marny, do tego stopnia ze np w ustawianiach formacji ledwo widac kto jakie ma strzalki formy, nie mowiac juz o pasku zmeczenia ktorego WOGLE nie widac. Czy osoby ktore tez graja na zwyklym telewizorze maja takie same problemy? Dodam ze mam telewizor philipsa, 36 cali panoramiczny, ma ok 3 lata, wiec nie jest takim żęchem, chyba..., podlaczam przez EURO. Jak podlaczylem konsole pod HD to wsyzstko bylo cacy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja katuje od kilku dni "become a legend" i powiem szczerze, gra mnie wciagnela po uszy.

mialem ukonczyc dead space na impossible, ale poszlo od odstawke po tym tytule

co do wypowiedzi kaczora - ja tez jestem wielkim fanem pes6 jednak nie doszukalem sie tylu bugow co ty w pes09.

obroncami mozna grac i mozna obronic pilki.

jednak jezeli odniosles takie wrazenie, nie zostaje nic innego jak sprzedac ja i poczekac na pes10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam mam mam nareszcie udalo mi sie zgrac te zasrane edity:D Dzieki wszystkim za pomoc... pzdr

to pomoz mi,mam zgrany ten patch na mp3 (sony walkman)i czyta mi tylko w photo a nie w save data utility

Co robic dalej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano, utworz folder PS3 na penie, wypakoj do jakiegos na kompie i pozniej same te foldery kopiuj na pena do PS3.

Jak sie nie uda to daj znac a jak uda to tez;p Pozdrawiam

PS

Ja sie z tym tydzien meczylem hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja dzisiaj zaczynam swoja przygode z PES 2009 i wiem ze zabawa bedzie udana pozdro dla kibicow PES.

oj, żebyś się nie zdziwił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczuras9?

Tylko mi widzi zdjecia kolesi,koszulki itp tylko w tym photo,k**** walcze z tym,2 dzien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kaczor na pewno PES 2009 kupiles?

ja zaplacilem 34 Euro ;-)

a co do PES2009 - jest taki, jaki powinien byc PES2008. kropka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten dalej swoje

ej ziom,

ojeba** cie, i dali ci w pudelku pes09 - pes08 :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś TheMichal, malyr i kilku innych też dostrzegli że nie wszystko co się świeci bywa złotem z resztą na innych forach jest w h...j opinii ludzi którzy jadą tą odsłonę bez wazeliny i są to ludzie w większości którzy wiedzą co mówią bo nie zaczynali grać od pes2008.Z resztą co mi opinie innych mam swoją i jej nie zmienie.W pes2008 nie grałem ale jeśli według was 2009 jest lepszy to tamten musiał być wogóle żałowy dobrze że w...em pieniądze dopiero w tym roku bo bym se w brode pluł jeszcze bardziej.Dla odmiany dodam że fifa jest jeszcze gorsza.Ja tam idę grać w LBP a pes wędruję na półkę kurzyć się w oczekiwaniu na jakieś spotkanie z ziomami może tu sprawdzi się lepiej bo jeśli chodzi o online to szkoda mi nerwów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mi się tam gameplay nie podoba co nie znaczy że w fifie jest lepszy ale przynajmniej balans między drużyną atakującą a broniącą jest sprawiedliwy.A może Fauper znasz jakiś tajny guzik na padzie który by powodował że obrońca pewnie zabierze piłkę zawodnikowi nie faulując nie odbijając się od niego i w dodatku częściej niż raz na dziesięć tak najzwyczajniej chociaż troszkę tak jak to jest na normalnych boiskach.Bo jakoś jak dla mnie to są proporcje odwrócone w tym pesie zamiast napastnik obrońce minąc raz na kilka prób to obrońca zabierze piłkę raz na kilkanaście starć i czemu zawodnik z piłką i to nie jakiś messi tylko ciele pokroju rasiaka biega szybciej z piłką niż ashley cole bez piłki?

nie gralem online, ale z grania ze znajomymi i z konsola - to wychodzi mi na to, ze obroncy moze faktycznie nie sa az tak wypasieni jak w PES6 (gdzie byli prawie nie do przejscia), ale tez nie sa palcem robieni. wystarczy powstrzymywac prawego palucha wskazujacego od wciskania R1 w starciu z napastnikiem i spokojnie da sie zabrac pilke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szczuras9?

Tylko mi widzi zdjecia kolesi,koszulki itp tylko w tym photo,k**** walcze z tym,2 dzien.

To sprobuj wypakowac wszystko odrazu na pena, wtedy moze zaskoczy, mi na trzecim penie dopiero widzial pliki... pokombinuj a ja sprawdze w domu jak mam foldery utworzone i wtedy ostatecznie Ci powiem co i jak.. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos sprawdzal czy jest patch na ps3 i czy online poprawili ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ktos sprawdzal czy jest patch na ps3 i czy online poprawili ?

mial sie dzis pojawic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, jak sie logujesz jest info o patchu na 5 listopada. Tyle tylko ze w relese notes nie wyczytalem nic nt. poprawy trybu online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wczoraj zagralem dwa mecze online i bylo bez najmniejszych problemow - gralem z jakims Angolem, polaczenie pokazywalo sile na max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo różnie to jest - raz jest bardzo ok, czasami kiepsko, teleportow nie ma ale zdarzaja sie opoznienia w rekacji zawodnika mimo np zoltego polaczenia - wiadomo jak to jest z trybem online - nigdy nie jest doskonaly, tazke jakiekolwiek poprawki mile widziane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na patcha czekam i ni ma! szumnie zapowiadany patch na 5 listopada... hmmm poczekam do rana albo sprobuje po polnocy. a jak u was panowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czekam na patcha czekam i ni ma! szumnie zapowiadany patch na 5 listopada... hmmm poczekam do rana albo sprobuje po polnocy. a jak u was panowie?

w PES2008 na patcha czekamy do dziś, a już w grudniu 2007 go zapowiadali, więc wiesz. Jak pojawi się w przeciągu kilku tygodni będziesz mógł mówić o szczęściu. KONAMI olewa graczy - kupiłeś, dałeś nam kasę to co nas obchodzisz ? Ich PESowa polityka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pablo1980r no to gitarka ja to sie cieszylem jak dziecko że nareszcie po tylu próbach hehe. A który Ty ściągnąłeś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jak dodać swoje utwory z dysku do gry PES 2009?? Proszę o pomoc ponieważ naprawdę próbuję ale póki co nic nie mogę znaleźć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi