DarkMan X 0 Napisano 14 Czerwiec 2007 co sadzicie o tym telewizorku? to moj nowy nabytek. ale zastanawia mnie jakosc obrazu puszczona z dekodera "N" przez piecio metrowy kabel HDMI (THOMSON)<---chyba tak to sie pisze, bo takie tylko mieli w domarze a nie moglem znalesc innego. w sumie to obraz jest lepszy ale czy uzyskam wyzsza jakosc obrazu przez inny kabel?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 14 Czerwiec 2007 Kabel nic nie pomoże, co konkretnie ci przeszkadza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMan X 0 Napisano 15 Czerwiec 2007 bo zastanawialo mnie czy przez inny kabel uzyskam jeszcze lepszy obraz ale jak nie to ok, obraz mam super. a ten kabelek co mam jest dobry? bo widzialem inne kable 1,5 metra za 140zl a jak czytalem na forum to wszyscy polecaje tech+link. jest jakas roznica ??? jak mowisz ze to nie od kabla ??? ale jesli ktos ma ten telewizor to prosze o wasze opinie i wrazenia. dziekuje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMan X 0 Napisano 18 Czerwiec 2007 http://www.allegro.pl/item203947617_telewi...5331.html ;D ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach