Skocz do zawartości
SDRaid

Produkcje wstrzymane i porzucone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Od początku posiadania PS3 dręczy mnie brak odpowiedzi na pytanie: ''Czy The Getaway i Eight Days kiedykolwiek powstaną? Wszędzie pisze ''cancelled'', co oznaczałoby, że gry zostały skreślone. Jednak niektóre serwisy pisały też, że panowie z GB od SONY pomogą innym studiom, aby te wydały swoje gry na czas. Jednocześnie ''ktoś tam z SONY'' powiedział, iz na ten i na początek następnego roku SONY dostarczy wystarczającą ilość exclusivów na PS3.

Czy ktoś moze potwierdzić to, ze obie te gry powstaną? Byłbym bardzo wdzięczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie gry mają status "zamrożonych".

Czyli wszystko co związane z nimi nie jest usunięte, ale też nie rozwija się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Obie gry mają status "zamrożonych".

Czyli wszystko co związane z nimi nie jest usunięte, ale też nie rozwija się.

Czyli równie dobrze wznowienie produkcji może ruszyć za 2 lata(?). Jest też możliwe anulowanie, choć wątpię, bo przecież gry powstawały przez 2 lata, a więc strata nie byle jaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W historii masa już gier, filmów i seriali dostawało tajemniczy status "cancelled". Praktycznie we wszystkich przypadkach oznaczało to całkowite anulowanie i nie wracanie do danego tytułu. Można się łudzić że w tym przypadku będzie inaczej, ale raczej nie warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W historii masa już gier, filmów i seriali dostawało tajemniczy status "cancelled". Praktycznie we wszystkich przypadkach oznaczało to całkowite anulowanie i nie wracanie do danego tytułu. Można się łudzić że w tym przypadku będzie inaczej, ale raczej nie warto.

Tylko że Sony może się bardzo opłacać wydanie The Getaway, ponieważ zarówno 1 jak i 2 część bardzo dobrze się sprzedawały. Na pewno do The Getaway kiedyś wrócą.

PS. Najbardziej mnie jednak boli że nie zapowiedzieli jeszcze WRC na PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem tym Eight Days zaciekawiony. Bardzo mi się ta gra spodobała. Szkoda że zaprzestali ją robić Microsoft by tak nie zrobił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ja byłem tym Eight Days zaciekawiony. Bardzo mi się ta gra spodobała. Szkoda że zaprzestali ją robić Microsoft by tak nie zrobił.

to zrób nam przysługę i przenieś się na x'a, a sorry co ja mówię jak fanboy x'a mógł by go nie mieć?

co do tematu, wiele ciekawych gier zostało wycofane w niewyjaśnionych okolicznościach więc nie łudził bym się, że te gry jeszcze wyjdą, przynajmniej nie na PS3, może ps4...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to zrób nam przysługę i przenieś się na x'a, a sorry co ja mówię jak fanboy x'a mógł by go nie mieć?

co do tematu, wiele ciekawych gier zostało wycofane w niewyjaśnionych okolicznościach więc nie łudził bym się, że te gry jeszcze wyjdą, przynajmniej nie na PS3, może ps4...

A zrobili tak. Bardzo mi się ta gra spodobała i też dla niej kupiłem PS3. A tu ZONK Sonemu się odwidziało. MS zrobił tak z jakąś grą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
A zrobili tak. Bardzo mi się ta gra spodobała i też dla niej kupiłem PS3. A tu ZONK Sonemu się odwidziało. MS zrobił tak z jakąś grą?

żeby to z jedną, pewnie, że nie z większymi hitami, ale M$ wygryza konkurencję we wszystkie możliwe sposoby i to mu się zwraca przez co nie musi większych hitów anulować na rzecz innych gier...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
żeby to z jedną, pewnie, że nie z większymi hitami, ale M$ wygryza konkurencję we wszystkie możliwe sposoby i to mu się zwraca przez co nie musi większych hitów anulować na rzecz innych gier...

Ale serwisy pisały, że wrócą do tych projektów. No ponad 2 lata na marne, wątpię by to olali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahhahaaaaaahahahaa hahaha hlehlehele hihihihihihihi hahahahah hehehehe ekhehheehehe ha ha ha uuuuu aaaaaa haaaa hahah ha ha hi ha he ha hu hu ha ha aaaa hiiiiii hohohohohohohoho

stary, zacznij pisac w dziale humor...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
buahahahhahaaaaaahahahaa hahaha hlehlehele hihihihihihihi hahahahah hehehehe ekhehheehehe ha ha ha uuuuu aaaaaa haaaa hahah ha ha hi ha he ha hu hu ha ha aaaa hiiiiii hohohohohohohoho

stary, zacznij pisac w dziale humor...

Nie ma co bardzo inteligentny post. Na poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie ma co bardzo inteligentny post. Na poziomie.

...taniej prowokacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.