fbaran 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 Widzialem, ze sporo osob szuka pudelek przezroczystych na gry na PS3. Ja tez poszukuje gdyz dwa mi sie polamaly, a w polsce nie moglem nigdzie znalezc do kupienia. Znalazlem za to w USA na ebay'u. Tyle ze jest ich 11 a mi potrzebna tylko 2. Bylby ktos zainteresowany odkupieniem? Jezeli nie to nie oplacalo by mi sie to i bym nie kupowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 Z ciekawości spytam. Ile sobie liczą za jedno pudełeczko po wyliczeniu średniej z tego "bundle'a"? Nawet jak nie potrzebujesz 11 pudełek, a tylko 2 to i tak bierz. 2 potrzebujesz, 3 sobie zostawiasz na wszelki wypadek, reszte sprzedaż pojedynczo na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 2 Wrzesień 2008 Widzialem, ze sporo osob szuka pudelek przezroczystych na gry na PS3. Ja tez poszukuje gdyz dwa mi sie polamaly, a w polsce nie moglem nigdzie znalezc do kupienia. Znalazlem za to w USA na ebay'u. Tyle ze jest ich 11 a mi potrzebna tylko 2. Bylby ktos zainteresowany odkupieniem? Jezeli nie to nie oplacalo by mi sie to i bym nie kupowal. Jak bardzo Ci zależy to sprzedam Ci moje, 50 złotych za sztukę + przesyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Wrzesień 2008 Jak bardzo Ci zależy to sprzedam Ci moje, 50 złotych za sztukę + przesyłka Sorki za OT, ale chyba raczysz żartować? 50zł za pudełko?! Jakbyś powiedział, że 20zł to można to jeszcze przemyśleć... Na angielskim ebay'u widziałem, za 2.5 funta, czyli przy dzisiejszym kursie wychodzi maksymalnie 15zł... Dowód: TUTAJ Nie wiem skąd wytrzasnąłeś kwotę 50zł... Dołoży do tych 50zł ze 20zł więcej i kupi sobie nówkę gierkę...z pudełkiem w folii. Także nie dajcie się nabrać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 2 Wrzesień 2008 Moim skromnym zdaniem to nie zrozumiałeś ironii Borysa ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Wrzesień 2008 Może i nie, ale jestem pewien że gdyby autor wyraził zgodę to ciekawe czy Pan Borys by odmówił W każdym razie ostrzegłem tylko autora wątku, nic nikomu się nie stało, prawda? PS. To co Wy robicie z tymi pudełkami, że je łamiecie? Jak żyje nigdy żadnego pudełka na płyty nie miałem połamanego. Czy to na PS1, PS2, Dreamcasta, PC czy PS3. Leżą w jednym bezpiecznym miejscu, gdzie nic im nie grozi. No chyba, że już kupiliście takie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 2 Wrzesień 2008 Może i nie, ale jestem pewien że gdyby autor wyraził zgodę to ciekawe czy Pan Borys by odmówił Nie rozumiem tego zdania ale bym nie odmówił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 3 Wrzesień 2008 bez przesady, takiej ironi ciezko nie zauwazyc. Co do kosztow to na ebayu bylo 10usd za 11 pudelek. Niezly interes bys borys zrobil sprzedajac pudelka za 50 zl hehehe Co do psucia pudelek, Gdy kupowalem konsole, dostalem z nia kilka gierek i jedna z nich miala nadlamane pudelko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 3 Wrzesień 2008 Niezly interes bys borys zrobil sprzedajac pudelka za 50 zl hehehe Za coś trzeba gry kupowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach