Skocz do zawartości
Valadi

Wymarzone nowe GTA.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak byście sobie wymarzyli nowe GTA?

Ja w ten sposób:

Nie żadne amerykańskie miasto typu. San Andreas,Vice City czy Liberty City tylko rosyjskie (zadupie) żeby było zimno, kupa śniegu, wszyscy w czapkach kurtkach i widac parę wypuszczaną z gemb rusków. Fajnie by się strzelało w takich okolicznościach, jeździło autem, MOTORÓWKĄ albo quadem. Zamiast "pustyni" tj. w San Andreas pola "oblane śniegiem" po których jeździło by się skuterem śnieżnym... taka mała odmiana klimatu ale reszta by została ta sama..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę dziwny temat, ale co tam, późna pora to i można się potem usprawiedliwić za branie udziału w bezsensownych dyskusjach hehe. Oczywiście bez urazy dla autora wątku!

Wg mnie powrót do lat 80 a'la Vice City byłby czymś wspaniałym. Wg mnie klimat tamtych lat był niepowtarzalny!

Muzyka, otoczenie, samochody wszystko co najlepsze pochodziło właśnie z lat 80tych!

Do teraz żadna gra nie ma lepszej ścieżki dźwiękowej niż Vice City. Electric Light Orchestra, Jackson, Nena, i wiele innych tworzyły tą grę niepowtarzalną. Czasami włączałem grę tylko po to, żeby znowu wrócić do tamtych lat.

Powrót w te lata, przy tym grafika next-gen i mamy hit murowany! Jestem pewien, że pobiłby sprzedaż GTA IV

W którym szczerze mówiąc nie ma ciekawego radia, które by mnie uszczęśliwiło na dłuższą chwilę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na ciężkie wschodnioeuropejskie miasto (Praga, Moskwa, Katowice [ ]).

Niko powinien być tylko początkiem podobnych klimatów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne, gdyby umiescili kolejne GTA w klimatach Europy: Wlochy (Cosa Nostra), Hiszpania (Ibiza), Francja (widoczki), z mozliwoscia podrozowania miedzy krajami, nie mowi tu o odwzorowaniu calych panstw, ale najwazniejszych punktow, cech etnicznych itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam bym nic nie zmieniał tylko dodal predkosciomierz i obrotomierz (nie wiem czy dobrze napisałem) w autach oraz możliwość tankowania. Reszta w sumie jest elegancka no troche model jazdty autem mnie denerwuje ale idzie sie przyzwyczaić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fajne, gdyby umiescili kolejne GTA w klimatach Europy: Wlochy (Cosa Nostra), Hiszpania (Ibiza), Francja (widoczki), z mozliwoscia podrozowania miedzy krajami, nie mowi tu o odwzorowaniu calych panstw, ale najwazniejszych punktow, cech etnicznych itd.

Dwa miasta by wystarczyły w zupełności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym potrzebował duuużo więcej i bardziej interaktywnych lokacji bo co to ma znaczyć, że w barze Go-Go nie moge się napić wódki czy piwka. 10 x więcej barów, sklepów, dyskotek, salonów samochodowych, restauracji ( i możliwości obejrzenia jak nicko je czy pije kolejnego drina) To samo z ocjami w mieszkaniu głównego bohatera. Jedzenie w lodówce, billard na którym można pogac itp, itd.) 4 gta wygląda dobrze ale brakuje jej większej interaktywności.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja bym potrzebował duuużo więcej i bardziej interaktywnych lokacji bo co to ma znaczyć, że w barze Go-Go nie moge się napić wódki czy piwka. 10 x więcej barów, sklepów, dyskotek, salonów samochodowych, restauracji ( i możliwości obejrzenia jak nicko je czy pije kolejnego drina) To samo z ocjami w mieszkaniu głównego bohatera. Jedzenie w lodówce, billard na którym można pogac itp, itd.) 4 gta wygląda dobrze ale brakuje jej większej interaktywności.

pozdrawiam

Mnie też zdenerwowało że nie można np. wziąc prysznica albo zjesc w kuchni bo w końcu od czego jest?

Do tego Nico kładzie sie spac w ciuchach i butach. No ale od czego są Simsy ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby zrobili z nowego coś na wzór mmorpg to byłbym skłonny kupić mafie (klany) podbijały by miasta itd, postacie nabijały by lvl, kręciły jakieś własne biznesiki, broń byś kupował od żywych graczy itd itd (takie krwawe home:)).. dało by to tej grze życieee którego wg mnie jej brakuje oczywiście nie będzie tak bo za duży odbieg od tradycyjnej wersji by był więc nie kupie ! bo znów usnę w połowie i będę klną tysięczny raz słuchając tej samej gadki przy zakupie hamburgera czy goniąc kogoś w taki sam sposób... mmorpg - to byłoby coś co ożywiłoby wg mnie najbardziej odgrzewany tytuł w historii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te najnowsze gta to badziewie( sterowanie), jedynie 3 i 2 była super. teraz idą na ilość bajerów. tak samo jest z serią NFS - road&tracks, II III, IV i porsze były super a te undegrundy itp są kopiami pozostałych, nic nie wnoszą nowego EA się niespisało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc chciałbym trochę dłużej pożyć z bohaterem, bo co wersja to kto inny Niko, Vercetti, CJ itd. A ze względu, że najbardziej ciekawą postacią był Niko, najchętniej nadal bym nim pograł. Może tak jak już pisali inni, powrót do korzeni (american dream się nie udał) i spróbowanie życia w europie (albo co się działo przed NY)... Najlepiej gdzieś wschodniej, a na pewno nie w londynie (kicha - ruch lewostronny ) Może być polska (marzenia ), a może czechy itd. Rosja to chyba nie, taka troche skrajność No i śnieg przez całą rozgrywkę jakoś by męczył... przydałby się nowy system pogodowy, taki na dłuższą metę.. np. pare dni śnieg itd. a nie tak jak to jest teraz, pół dnia pada, pół chmury, pół słońce itd.

No ale tak w ogóle to mam obawy co do kolejnego GTA jeśli miało by wyjść na tą generację konsol... nii wiem, czy były by w stanie udźwignąc coś lepszego graficznie, bo to rozmazanie w tle mnie mocno irytuje... Tak, czy inaczej, przełomu pewnie nie będzie... :/

Fajnie gdyby była na częśc kraju (stan, województwo itd.), fajnie by było pojechać gdzieś daleko przez lasy itd. - pomarzyć można

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze spadochronem a reszta jak tam R* zrobi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka miast(najlepiej te z poprzednich części), większy realizm(fizyka, jedzenie, spanie, picie itd.), samoloty, możliwość kupienia biletu lotniczego i poruszania się po mapie, multiplayer(najlepiej gdyby był na wzór SA-mp-a), możliwość tworzenia klanów(multiplayer), możliwość stworzenia swojego własnego gangu(w singlu), więcej możliwości wyboru. To by było na tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm. Napewno jakies miasta europejskie , większe mozliwosci , samoloty , quady (których nie ma w gta 4),orginalne marki samochodów,i lepszy multi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrócić możliwość kupowania domów i biznesów, bardziej realistyczny model jazdy, więcej rodzajów maszyn, jakieś samoloty, paralotnie, orzeł 7 ;p. Ja bym widział jakieś włoskie miasto najlepiej, taki Rzym na przykład. Podziemne autostrady, centra biznesowe a obok małe uliczki ,które można by przecinać motorem..ahhh...no i jakieś porządne przedmieścia te w SA bardzo mi odpowiadały. w porównaniu do gta iv przydałoby się więcej "specjalnych" pojazdów, jak jakieś hot-rody, super-pro-mega-zajebiste-ze-to-koniec offroadowe ciezarowki, buggy, gokarty. Takie smaczki które można odblokować i znaleźć w jakimś niedostępnym miejscu mapy. Trochę mi tego brakuje w IV.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to mam wizje taką wielką... Było by to samo co jest i jeszcze więcej czyli cały świat np. łódź , polska , europa , biegun północny itd... i była by nowa praca. I można było by zostać kosmonautą i lecieć rakietą i odkrywać inne planety i galaktyki... też w pełni zwiedzające... nawet mogła by zawierać 100 gb ale była by super... i jeszcze jak by miała silnik nvidia psychix to by było cudo :) nawet bez tego antylisingu itd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to mam wizje taką wielką... Było by to samo co jest i jeszcze więcej czyli cały świat np. łódź , polska , europa , biegun północny itd... i była by nowa praca. I można było by zostać kosmonautą i lecieć rakietą i odkrywać inne planety i galaktyki... też w pełni zwiedzające... nawet mogła by zawierać 100 gb ale była by super... i jeszcze jak by miała silnik nvidia psychix to by było cudo :) nawet bez tego antylisingu itd :D

Chyba pomyliłeś Spore z GTA...

Akcja gry w Europie! Lub trochę z innej beczki, wziąć pozbierać najciekawsze miejsca i budynki z całego świata/kontynentu i wszystko razem posklejać - pozmieniać nazwy (bo na tym R* się zna ;]) i powstałby świat z załóżmy 4 miastami, gdzie w każdym byłby jakiś fajny zabytek. Wielkość mapy jak w san andreas - na takim polu można na prawdę dużo rzeczy zmieścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że nie jestem wymagającym człowiekem, to wystarczylko by stworzenie gry takiej samej jak świat.. popieram pomysł z cała mapą świata ;) Niestety jak juz by miały ruszyc prace nad takim projektem to nie wyrobili by się przez 10 lat xd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi