Skocz do zawartości
Hades26

PSNetwork i zapraszanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Może i wzburzę tym tematem mało przyjazne relacje ale mam prośbę...

Jak już ktoś mi wysyła zaproszenie, a najczęściej to ludzie z forum PS3Site To proszę choćby o małą informację, co po co i po jaką cholerę, bo średnio w tygodniu mam 5 zaproszeń, takie sobie od co rzucone aby było, bez słowa cześć, bez słowa pocałuj mnie w tyłek... a ja nie traktuję komunikatora w PS3 jak Naszej Klasy, im więcej tym lepiej jak to niektórzy mają... za zasadę!

Sorki jeśli zaśmiecam offtopa, ale to jedyne miejsce gdzie można dotrzeć do większej ilości osób, pewnie będących w temacie!

Poza tym, ostatnio zrobiłem czystkę w PS3 z kontaktami, bo albo kogoś nie widziałem już hoho aby się logował, albo po prostu zero kontaktu...

Chcesz pograć w coś w online, pogadać, pochwalić się nowymi stringami, lub tym że Twój pies zjadł szczotę od kibla?? napisz mi to w zaproszeniu, pustych zaproszeń i takich aby tylko 'mieć' nie przyjmuję!...

Dzięki za zrozumienie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ten sam problem ale zazwyczaj sie okazuje ze ta osoba jest na ps3 godzinke w tyg lub wogole i gra w jedna gre caly czas i ani sie nie odezwie ani nic;/ tylko po to aby miec tez ostatnio zrobilem czystki w kontaktach dlatego tez prosze jak ktos wysyla invita to niech napisze w co chce pograc ^^ jak kolega wspomnial to nie NK pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisuje się pod tym!!!

Dopóki mam miejsce na liście to przyjmuję te wasze puste zaproszenia ale jak kiedyś znajdę czas to powywalam sporą część tych anonimów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo, kogoś w amoku porządkowania wywaliłem :/ i nie pamiętam kogo, może Ciebie pawlos26?... loknijcie na listę dziś, co jakoś się rozpędziłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojjj... jak wywaliles Nathana D. to siem obrazem nie na zarty... lubilem avatara z owieczka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba usunać PSNid z forum jeśli ktoś chce to niech pisze na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ojjj... jak wywaliles Nathana D. to siem obrazem nie na zarty... lubilem avatara z owieczka...

Nie dramatyzuj tylko jak Cie wywaliłem to daj znaka

Ty byś sie nie wk... jak by Ci nawaliło po zalogowaniu 34 zaproszenia?... a nie logowałem się jedynie 3 tygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez przyjmuje tylko zapy w ktorych pisze kto i skad, albo jak wczesniej ugadalem sie z kims ze mi zapa wysle czy vice-versa. Ale jak sie zblize do limitu to bede robil czystki

Limit Friendsow na liscie jest 100 jakby ktos nie wiedzial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak już ktoś mi wysyła zaproszenie, a najczęściej to ludzie z forum PS3Site To proszę choćby o małą informację, co po co i po jaką cholerę, bo średnio w tygodniu mam 5 zaproszeń, takie sobie od co rzucone aby było, bez słowa cześć, bez słowa pocałuj mnie w tyłek...

Jak nie zapomnę to przyśle Ci zaproszenie o treści "pocałuj mnie w tyłek" albo wiesz co? O właśnie wysłałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, dosłownie żeś to zrobił

Aż musze się zastanowić, czy sprostam wyzwaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No, dosłownie żeś to zrobił

Aż musze się zastanowić, czy sprostam wyzwaniu

Szczerze to nie zaprosiłbym Cię gdybyś nie założył tego tematu. Dziękuję za inspirację Ty nasze bożyszcze tłumów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe teraz ilu chętnych zebrało się na publiczne żalenie jacy to oni są sławni w Polskiej scenie PS3

Wg. mnie to jest sprawa osobista. Widzisz, że kogoś masz na liście tylko po to żeby sobie tam był - nie pasuje Ci to? Dajesz kicka, ewentualnie wysyłasz PM z podaniem przyczyny. Pustych zaproszeni nie przyjmuj jak Ci nie pasuje. Przecież nikt nie będzie pisał podania ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pustych zaproszeni nie przyjmuj jak Ci nie pasuje. Przecież nikt nie będzie pisał podania ^^

Ja napisałem list motywacyjny, nawet spełniałem wymagania i co?

Efekt: "odrzucono"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hehe teraz ilu chętnych zebrało się na publiczne żalenie jacy to oni są sławni w Polskiej scenie PS3

Oj Astarot... to nie chodzi o pokazanie się w tym temacie, jakim to się jest sławnym... po prostu wielu ludzi tu będących ma to do siebie, że jak zobaczą kogoś kto się udziela na forum to zaraz włącza im się 'kumpel', ale po co?... po to aby sobie wisieć ze swoim avatarem u kogoś?...

Ja napisałem list motywacyjny, nawet spełniałem wymagania i co?

Efekt: "odrzucono"

Nic nie odrzucono jest rozpatrywane Twoje podanie może mam już urzędnicze zachowania, że podanie czasami rozpatruje się i 2 tygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

H@des, ale musisz przyznac, ze jestes popularny wsrod nastolatkow muehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przyznaje przyznaje Co poradzić?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg. mnie to jest sprawa osobista. Widzisz, że kogoś masz na liście tylko po to żeby sobie tam był - nie pasuje Ci to? Dajesz kicka, ewentualnie wysyłasz PM z podaniem przyczyny. Pustych zaproszeni nie przyjmuj jak Ci nie pasuje. Przecież nikt nie będzie pisał podania ^^

Chodzi o pewną kulturę. Tak jak powstała Netykieta tak powinno się wyrobić coś podobnego wśród posiadaczy nowych konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ja tam nikogo nie zapraszam zaprosiłem pare osób z którymi gram i już nie zapraszam bo na ps3 gram solo ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

H@des26 jaki Ty jesteś sławny, mogę autograf ? :|

Po co zakładasz temat :| ? mogłeś dać to w sygnaturce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.