Gość Napisano 12 Wrzesień 2008 Kilka dni temu wysiadł mi Sixaxis ( przy próbie naładowania pisze " Charging failed ", krzyżak prawie przestał działać , tak samo przyciski "trójkąt" , "X" , "kwadrat" oraz "O") . Dzisiaj kupiłem nowego pada , podłączyłem go do slotu numer jeden ( starego pada przypisałem na slot numer 2 ) po czym wyłączyłem starego pada celem odłożenia go na półkę . Wszystko ładnie - pięknie ale teraz pokazuje mi że nowy pad jest w slocie pierwszym ( to akurat dobrze ) a drugi slot jest lekko podświetlony i zarezerwowany dla tego starego pada . I tu moje pytanie - czy mogę całkowicie wyłączyć starego pada tak żeby drugi slot był wolny ( nie przypisany do żadnego pada ) oraz żeby konsola wcale go nie widziała ??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 12 Wrzesień 2008 Przytrzymaj przycisk PS button i kliknij turn of the controler jezeli o to ci chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Wrzesień 2008 Zrobiłem tak ze starym padem ale dalej pokazuje mi że siedzi w slocie 2 . Nowy pad jest przypisany do slotu pierwszego ( świeci się dioda ) a przy slocie drugim dioda jest lekko podświetlona . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoVaL95 0 Napisano 12 Wrzesień 2008 U mnie czły czs 2 lamka jest lekko podświetlona, a nie mam 2 pada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 12 Wrzesień 2008 U mnie tez 2 lekko świeci ponieważ te lampki w padzie nie są porządnie oddzielone od siebie i jak świeci jedna to światło dolatuje tam do drugiej trochu noi sie wydaje tylko ze 2 też świeci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach