Skocz do zawartości
Emir

Batman Arkham Asylum

Rekomendowane odpowiedzi

Ps3_player, chyba sobie żartujesz leniwcze ? Bądź łaskaw zaglądnąć na przed ostatnią stronę o.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się gra Jokerem ciekawie? Bo na twoim filmiku to wyglądało tak hmm drętwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się gra Jokerem ciekawie? Bo na twoim filmiku to wyglądało tak hmm drętwo

Ciekawie to malo powiedziane :D te jego ruchy jak kopie w jajca i sie z tego cieszy bezcenne :whoops:

Bo to byl speed run! Masz 3 zabawki okulary i pistolet 1 nabój i tylko 1 wybuchowa szczęka, ale pistolet może zabić nawet 2 za 1 razem :D . Nie możesz wspinać się na gargulce i jak zmarnujesz ammo do zabaweczek to jesteś w kropce, bo ci przeciwnicy maja takie cacko na szyi dzięki czemu inni się dowiadują ze ktoś z ich teamu padł :scare: Ogólnie Joker jest dla True Hardkorów bo to naprawdę ciężka postać i padnie po 3 strzałach :/ A batmanem nie da sie ubić tak szybko wszystkich :D

Jak wygląda czas przejścia gry 6 godz czy lepiej?

Tak luzem na normalu przeszedlem w ok. 12h i 70% znajdziek ^^

Jak chcesz Taurenoid moge ci dac dluzszy gameplay z jokera ^^

Edytowane przez BrianPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam swoje pytanie, czy aby grac Jokerem musze ukonczyc gre? bo zainstalowalem DLC i dupa :P niech ktos zaspokoi moja ciekawosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz do challenge i wybierz postać ^^ Dokładnie to nie wiem bo najpierw skończyłem grac a potem wziąłem się za challenge

PS. Juz wiem ^^ pokonaj tych typków zaraz po ucieczce jokera ^+^

Edytowane przez BrianPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga, pytanie do osób, które ukończyły grę w powyżej 61%

Mam teraz panią z kwiatkami, która traktuje mnie wielkim ''czyms''. I stosunkowo wolno to idzie. Ale czasami jak wyceluje w ''działka'' to zdrowie tego ''korzenia'' diametralnie spada. I pytanie: kiedy dokładnie? Pytam, bo dzisiaj z pół dnia męczyłem sie przy pewnym bossie. Dla mnie Batman jest trudny, bo nigdy nie miałem do czynienia z grą tego typu.

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga, pytanie do osób, które ukończyły grę w powyżej 61%

Mam teraz panią z kwiatkami, która traktuje mnie wielkim ''czyms''. I stosunkowo wolno to idzie. Ale czasami jak wyceluje w ''działka'' to zdrowie tego ''korzenia'' diametralnie spada. I pytanie: kiedy dokładnie? Pytam, bo dzisiaj z pół dnia męczyłem sie przy pewnym bossie. Dla mnie Batman jest trudny, bo nigdy nie miałem do czynienia z grą tego typu.

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Jak zaczyna strzelać, otwiera się środek kwiatu (tam gdzie siedzi Evi, bo chyba tak się nazywa :D) i musisz walnąć batarangiem

Edytowane przez Reven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@reven nie oto mu chodzio :rofl:

Jak sie kwiatek zamigocze to wal batrangiem i tak za każdym razem

Edytowane przez BrianPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@reven nie oto mu chodzio :rofl:

No fakt, dzięki.

EDIT: Pytanie z nieco innej beczki: Czy przed ostatnią walką z

Jokerem

jest save i mogę wyłaczyc konsole, bo na razie mam dość Batmana? :P

Edytowane przez SDRaid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem ile w tym prawdy, ale w MM Batman będzie dopiero 1 września. Tylko na XBOXa i PS3. Na PCta jeszcze nikt nie ustalił kiedy będzie. B: AA będzie kosztować 230 zł. Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak mi powiedział pracownik MediaMarktu.

Edit: Co by postów nie nabijać - być może tylko u mnie będą takie ceny. Sam szef MM przyznał, że w mojej miejscowości nie ma konkurencji, więc nie muszą robić przecen itd.

Edytowane przez CritiCalz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem ile w tym prawdy, ale w MM Batman będzie dopiero 1 września. Tylko na XBOXa i PS3. Na PCta jeszcze nikt nie ustalił kiedy będzie. B: AA będzie kosztować 230 zł. Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak mi powiedział pracownik MediaMarktu.

230 zł?! Powariowali ci ludzie. W sklepie PSXe jest chyba za 179 zł, a w Empiku lekko ponad 200 z tego co widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde na giełdzie nie mieli Batiego, w Saturnie już wysprzedany. Rozszedł się jak ciepłe bułeczki :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit: Co by postów nie nabijać - być może tylko u mnie będą takie ceny. Sam szef MM przyznał, że w mojej miejscowości nie ma konkurencji, więc nie muszą robić przecen itd.

To pozdrow swoje miasto, u mnie w MM w dniu premiery Batman byl :)

Kurde na giełdzie nie mieli Batiego, w Saturnie już wysprzedany. Rozszedł się jak ciepłe bułeczki :(

Do MM, do MM ... w Czeladzi byl i moze jest (wiem ze przynajmniej byly 3 kopie jak ja kupowalem) xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam koło 14 % gry , pokonałem tego na B ;d ( bez spoilow) . gre juz mialem 26 sierpnia , wtedy zrobilem 12 % i dziś znow dopiero wlozylem do napedu.Gra fajna , ale jakos mnie do nie nie ciagnie , wole poorac w fife czy L4D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie ukonczylem gre po raz pierwszy i wycislem z niej prawie wszystkie soki :), na poczatku jako wrog nr 1 zanjdziek w grach, bylem lekko zszokowany ich liczba w Batmanie, aczkolwiek ich innowacja i roznorodnosc w stosunku do innych popie*** znajdziek (vide Prototype) mnie coraz bardziej zachecala do szukania oraz rozwiazywania i kiedy wpadlo 10 minut temu trofeum, zawiodlem sie bo "chcialem jeszcze" no coz, zawsze mozna sie pobawic jeszcze raz na hardzie :D ...

bez watpienia jeden z kandydatow na gre 2009 a juz na pewno zwyciezca w kategorii "biggest surprise"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończyłem dzisiaj grę. Gra jest dobra, ale nie spodobał mi się pomysł chodzenia po mapce, robi się to nudne po jakimś czasie. Klimat na początku trochę batmanowy, ale potem to już trochę inaczej wszystko wygląda - oglądałem za bachora dużo kreskówek Batmana i porównuję klimat w taki właśnie sposób. Jeśli chodzi o gry na podstawie kreskówek to wolę jednak Wolverine'a. Dziwią mnie tak wysokie oceny w wielu serwisach, dałbym 7/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do tych co przeszli grę

czy walka z zmutowanym jokerem to ostatni moment gry ?

Tak.

ale po tej walce mozesz spokojnie hasac po AA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do tych co ukończyli już grę, znalazłem mapy z lokalizacją ukrytych przedmiotów, ale mam problem. Czasami natykam się na zielony znak zapytania który jest widoczny tylko i wyłącznie w "detective mode" ale za cholerę nie wiem co zrobić z tym, nic do głowy mi nie przychodzi a "?" na mapie lata jak wściekły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przytrzymaj L2 xD a wiecie ze tam jest duch arkham ciarki przechodza po plecach i odblokowalem postac zeusa (nie do grania ) xD

Znaczy to ze jestes blisko do znalezienia sekretu :D pewnie jest to na takim "balkonie: tak? I wielki znak "?" Tak?

Edytowane przez BrianPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie dzisiaj nie chcieli sprzedać w Empiku tej gry, ze względu na zasrane PEGI :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przytrzymaj L2 xD a wiecie ze tam jest duch arkham ciarki przechodza po plecach i odblokowalem postac zeusa (nie do grania ) xD

Znaczy to ze jestes blisko do znalezienia sekretu :D pewnie jest to na takim "balkonie: tak? I wielki znak "?" Tak?

Nieźle bo nawet nie wiedziałem że jest on do odblokowania, tzn że te "?" będą występować dopóki nie znajdę właściwego? nie rozumiem za bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie dzisiaj nie chcieli sprzedać w Empiku tej gry, ze względu na zasrane PEGI :verymad:

a regulamin forum czytal w takim razie? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja właśnie przeszedłem Batmana :D

Geniusz, szkoda że dość krótki. No i zakończenie mimo wszystko pozostawiło u mnie niedosyt, aczkolwiek wskazuje na kolejną część.

Edytowane przez adrianek274

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi