afwi 0 Napisano 31 Sierpień 2009 stary, ale czy to jest temat o tobie i twojej wyzszosci nad polowa rasy ludzkiej czy temat o batmanie. ciagle sie chwalisz i chwalisz. troche skromnosci nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 31 Sierpień 2009 Tylko informuje XD sam o tym nie wiedziałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 31 Sierpień 2009 A ja się zapytam jak wykonać rzut przeciwnikiem - można w każdym momencie? i mam naraz nacisnąć X + Kwadrat? I analogicznie z wykończeniem O+Trójkąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) trzecia sprawa (ktora dotyczy juz samej gry) - jest jakis sposob zeby podtrzymac combo gdy mamy do czynienia z nozownikami? bo jak ich ogluszam peleryna to automatycznie mi combo przerywa :( Mi sie udalo roztrzaskac 2 dni temu wszystkie challenge fighterowe i z doswiadczenia wiem ze jak RAZ uderzysz peleryna i zaraz potem [] to ci sie nie skasuje, a jeszcze lepiej, 2x X przeskoczyc mu za plecy i [] po ryju, na pewno nie przerwie, a jak masz x5 combo, to uzyj X + [] na rzut a O + /\ na natychmiastowy takedown te 2 chwyty dzialaja na kazdego procz tytanow. @Brian ja wiedzialem, Bane mu zlamal kark, dalszych wydarzen nie bede pisac bo mi sie nie chce ... @up wystarczy po nabiciu combo x5 wcisnac O + /\ Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) Mi sie udalo roztrzaskac 2 dni temu wszystkie challenge fighterowe i z doswiadczenia wiem ze jak RAZ uderzysz peleryna i zaraz potem [] to ci sie nie skasuje, a jeszcze lepiej, 2x X przeskoczyc mu za plecy i [] po ryju, na pewno nie przerwie, a jak masz x5 combo, to uzyj X + [] na rzut a O + /\ na natychmiastowy takedown te 2 chwyty dzialaja na kazdego procz tytanow. @Brian ja wiedzialem, Bane mu zlamal kark, dalszych wydarzen nie bede pisac bo mi sie nie chce ... @up wystarczy po nabiciu combo x5 wcisnac O + /\ jezeli zlamalby mu karka to juz by Batman'a nie bylo :P kregoslup juz bardziej. A ja się zapytam jak wykonać rzut przeciwnikiem - można w każdym momencie? i mam naraz nacisnąć X + Kwadrat? I analogicznie z wykończeniem O+Trójkąt po 8x combo robisz to co napisala Dracula wyzej, albo po 5x jak masz upgrade. Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez afwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) jezeli zlamalby mu karka to juz by Batman'a nie bylo :P kregoslup juz bardziej. Faktycznie moj blad :) ... A jesli ktos jest glodny wiedzy o gacku, na luziku moze sobie przeczytac wikipedie (angielska oczywiscie) znajdziecie tam doslownie wszsystko. BTW!! Zna ktos znaczenie tych wszystkich slownych nagrod za stealth challenge? bo tylko tych brak mi do platyny w Batmanie. Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 1 Wrzesień 2009 Kto mi podpowie - co ta za miejscowka? Znalazlem ja w szybie windy w jednej z pierwszym misji ... ale nie wyswietlilo sie zadne info, wiec zgaduje ze ot po prostu taki smaczek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 Zapamietaj to miejsce bo to bedzie jedna z zagadek (Dr. Crane bodajze o ile dobrze pamietam, gdy zobaczysz w tym pomieszczeniu napis z wyrazem "Crane" udaj sie tam i zrob skan terenu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Ja sobie gram w Batmana ''na raty''. Dzisiaj postanowiłem pozbierać znajdzki i.. i prawdopodobnie przegapiłem jedna, która zmusi mnie do ponownego przejscia gry. A więc tam gdzie są takie trzy poziomy z ''elektryczna podloga'', gdzie stoczylismy walke i zamknelismy dziewuche za kratkami, jest do otworzenai jedna cela. Otworzylem, wchodze, wzialem pytajnik i... jak na mapie zobaczylem ze jest tam jeszcze plyta z pajakiem, pojalem ze nei moge tam wrocic. Bo drzwi sie zamknely. Czy jest jakis sposob aby jakos go zdobyc? pls, bo batman jak na razie dostarczyl mi wiecej negatywnych wrazen, anizeli pozytywnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) Ja sobie gram w Batmana ''na raty''. Dzisiaj postanowiłem pozbierać znajdzki i.. i prawdopodobnie przegapiłem jedna, która zmusi mnie do ponownego przejscia gry. A więc tam gdzie są takie trzy poziomy z ''elektryczna podloga'', gdzie stoczylismy walke i zamknelismy dziewuche za kratkami, jest do otworzenai jedna cela. Otworzylem, wchodze, wzialem pytajnik i... jak na mapie zobaczylem ze jest tam jeszcze plyta z pajakiem, pojalem ze nei moge tam wrocic. Bo drzwi sie zamknely. Czy jest jakis sposob aby jakos go zdobyc? pls, bo batman jak na razie dostarczyl mi wiecej negatywnych wrazen, anizeli pozytywnych. Zacznijmy od tego ze to nie jest znajdzka a rozwiazanie zagadki takze nie ma co panikowac, a bedziesz tam mogl wrocic, np po zabiciu ostatniego bossa. Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurenoid 0 Napisano 1 Wrzesień 2009 Brian pokaż jakiś filmik dłuższy jokerem (tak btw. ile się gra jokerem to jest osobna fabuła jakby osobna gra czy zestaw krótkich misji?). Jeżeli ktoś ma już B:AA na wymianę bądź sprzedaż zapraszam na pw/gg napewno się dogadamy mam dużo ciekawych gier na wymianę (cod5, gta 4 itd. + mogę dopłacić). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) Brian pokaż jakiś filmik dłuższy jokerem (tak btw. ile się gra jokerem to jest osobna fabuła jakby osobna gra czy zestaw krótkich misji?). Jeżeli ktoś ma już B:AA na wymianę bądź sprzedaż zapraszam na pw/gg napewno się dogadamy mam dużo ciekawych gier na wymianę (cod5, gta 4 itd. + mogę dopłacić). Jokerem gra sie ekskluzywnie w challenge'ach, sa ta krotkie misje, np pokonanie 4 fal przeciwnikow, lub z innej bajki ciche wykanczanie przeciwnikow, za to sa trofea, mozna grac w te tryby i batmanem i jokerem. btw. jeszcze tylko 1 trofeum i platyna (ukonczenie gry na hard :D ) ogolnie gra nie sprawiala zbytnich problemow z trofeami :) Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Zacznijmy od tego ze to nie jest znajdzka a rozwiazanie zagadki takze nie ma co panikowac, a bedziesz tam mogl wrocic, np po zabiciu ostatniego bossa. Ej, przecież mam skonczona gre. Chodzi o tego http://wyslijplik.pl/download.php?sid=el4JBgEO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 1 Wrzesień 2009 To sie otwiera tak, jest ta wiezyczka kontrolna, i jest tam ponumerowane 1,2,3,4,5 itd, bierzesz te urzadzonko co zakłuca ( po przekątnej \ ) i numer 5 zakłucasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) To sie otwiera tak, jest ta wiezyczka kontrolna, i jest tam ponumerowane 1,2,3,4,5 itd, bierzesz te urzadzonko co zakłuca ( po przekątnej \ ) i numer 5 zakłucasz. wiem, ale napisalem ze pominalem i teraz tam nei moge wrocic. EDIT: cisza oznacza, ze nie ma ratunku? Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 wiem, ale napisalem ze pominalem i teraz tam nei moge wrocic. EDIT: cisza oznacza, ze nie ma ratunku? Jak nie mozesz skoro ja tam wrocilem? specjalnie po rozwiazanie zagadki FREEZERA, wrocilem tam po ukonczeniu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 1 Wrzesień 2009 Wez na detective mode, i zobacz czy zadne kabelki nie prowadzą do skrzynki. Bo wejscie jest zamkniete elektrycznie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 1 Wrzesień 2009 Ej chłopaki kto u was był 1 bossem? scarecrow tak jak u mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 1 Wrzesień 2009 strach na wroble to tak naprawde nie boss. ot taki fajny mini-boss. pierwszym prawdziwym bossem jest... Bane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Jak nie mozesz skoro ja tam wrocilem? specjalnie po rozwiazanie zagadki FREEZERA, wrocilem tam po ukonczeniu gry. Chyba mnie nei zrozumiałeś. To była płytka z pająkiem i nei da się tam wrócić. Musiałem z przybliżenia trzasnąć skan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 1 Wrzesień 2009 ale strach u was też był 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 ale strach u was też był 1? Batman jakoś ani razu nie wywołał u mnie poczucia niepewności, czy zaniepokojenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 1 Wrzesień 2009 haha, chyba jemu chodziło o ,,strach na wróble'' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) haha, chyba jemu chodziło o ,,strach na wróble'' :D zaden strach na wroble lol, tylko o to o czym pisaliscie, ale drzwi juz otworzyc nei moge, zrobilem to raz i sie zamknęły, bęc Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 1 Wrzesień 2009 Ja sie raz posikałem ze strachu. jak morda Scarecrow'a wyskoczyla poraz pierwszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach