Skocz do zawartości
Emir

Batman Arkham Asylum

Rekomendowane odpowiedzi

stary, ale czy to jest temat o tobie i twojej wyzszosci nad polowa rasy ludzkiej czy temat o batmanie. ciagle sie chwalisz i chwalisz. troche skromnosci nie zaszkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się zapytam jak wykonać rzut przeciwnikiem - można w każdym momencie? i mam naraz nacisnąć X + Kwadrat? I analogicznie z wykończeniem O+Trójkąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzecia sprawa (ktora dotyczy juz samej gry) - jest jakis sposob zeby podtrzymac combo gdy mamy do czynienia z nozownikami? bo jak ich ogluszam peleryna to automatycznie mi combo przerywa :(

Mi sie udalo roztrzaskac 2 dni temu wszystkie challenge fighterowe i z doswiadczenia wiem ze jak RAZ uderzysz peleryna i zaraz potem [] to ci sie nie skasuje, a jeszcze lepiej, 2x X przeskoczyc mu za plecy i [] po ryju, na pewno nie przerwie, a jak masz x5 combo, to uzyj X + [] na rzut a O + /\ na natychmiastowy takedown te 2 chwyty dzialaja na kazdego procz tytanow.

@Brian

ja wiedzialem, Bane mu zlamal kark, dalszych wydarzen nie bede pisac bo mi sie nie chce ...

@up

wystarczy po nabiciu combo x5 wcisnac O + /\

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie udalo roztrzaskac 2 dni temu wszystkie challenge fighterowe i z doswiadczenia wiem ze jak RAZ uderzysz peleryna i zaraz potem [] to ci sie nie skasuje, a jeszcze lepiej, 2x X przeskoczyc mu za plecy i [] po ryju, na pewno nie przerwie, a jak masz x5 combo, to uzyj X + [] na rzut a O + /\ na natychmiastowy takedown te 2 chwyty dzialaja na kazdego procz tytanow.

@Brian

ja wiedzialem, Bane mu zlamal kark, dalszych wydarzen nie bede pisac bo mi sie nie chce ...

@up

wystarczy po nabiciu combo x5 wcisnac O + /\

jezeli zlamalby mu karka to juz by Batman'a nie bylo :P kregoslup juz bardziej.

A ja się zapytam jak wykonać rzut przeciwnikiem - można w każdym momencie? i mam naraz nacisnąć X + Kwadrat? I analogicznie z wykończeniem O+Trójkąt

po 8x combo robisz to co napisala Dracula wyzej, albo po 5x jak masz upgrade.

Edytowane przez afwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli zlamalby mu karka to juz by Batman'a nie bylo :P kregoslup juz bardziej.

Faktycznie moj blad :) ...

A jesli ktos jest glodny wiedzy o gacku, na luziku moze sobie przeczytac wikipedie (angielska oczywiscie) znajdziecie tam doslownie wszsystko.

BTW!!

Zna ktos znaczenie tych wszystkich slownych nagrod za stealth challenge? bo tylko tych brak mi do platyny w Batmanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto mi podpowie - co ta za miejscowka? Znalazlem ja w szybie windy w jednej z pierwszym misji ... ale nie wyswietlilo sie zadne info, wiec zgaduje ze ot po prostu taki smaczek?

img0139p.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapamietaj to miejsce bo to bedzie jedna z zagadek (Dr. Crane bodajze o ile dobrze pamietam, gdy zobaczysz w tym pomieszczeniu napis z wyrazem "Crane" udaj sie tam i zrob skan terenu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie gram w Batmana ''na raty''. Dzisiaj postanowiłem pozbierać znajdzki i.. i prawdopodobnie przegapiłem jedna, która zmusi mnie do ponownego przejscia gry.

A więc

tam gdzie są takie trzy poziomy z ''elektryczna podloga'', gdzie stoczylismy walke i zamknelismy dziewuche za kratkami, jest do otworzenai jedna cela. Otworzylem, wchodze, wzialem pytajnik i... jak na mapie zobaczylem ze jest tam jeszcze plyta z pajakiem, pojalem ze nei moge tam wrocic. Bo drzwi sie zamknely. Czy jest jakis sposob aby jakos go zdobyc?

pls, bo batman jak na razie dostarczyl mi wiecej negatywnych wrazen, anizeli pozytywnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie gram w Batmana ''na raty''. Dzisiaj postanowiłem pozbierać znajdzki i.. i prawdopodobnie przegapiłem jedna, która zmusi mnie do ponownego przejscia gry.

A więc

tam gdzie są takie trzy poziomy z ''elektryczna podloga'', gdzie stoczylismy walke i zamknelismy dziewuche za kratkami, jest do otworzenai jedna cela. Otworzylem, wchodze, wzialem pytajnik i... jak na mapie zobaczylem ze jest tam jeszcze plyta z pajakiem, pojalem ze nei moge tam wrocic. Bo drzwi sie zamknely. Czy jest jakis sposob aby jakos go zdobyc?

pls, bo batman jak na razie dostarczyl mi wiecej negatywnych wrazen, anizeli pozytywnych.

Zacznijmy od tego ze to nie jest znajdzka a rozwiazanie zagadki takze nie ma co panikowac, a bedziesz tam mogl wrocic, np po zabiciu ostatniego bossa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brian pokaż jakiś filmik dłuższy jokerem (tak btw. ile się gra jokerem to jest osobna fabuła jakby osobna gra czy zestaw krótkich misji?). Jeżeli ktoś ma już B:AA na wymianę bądź sprzedaż zapraszam na pw/gg napewno się dogadamy mam dużo ciekawych gier na wymianę (cod5, gta 4 itd. + mogę dopłacić). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brian pokaż jakiś filmik dłuższy jokerem (tak btw. ile się gra jokerem to jest osobna fabuła jakby osobna gra czy zestaw krótkich misji?). Jeżeli ktoś ma już B:AA na wymianę bądź sprzedaż zapraszam na pw/gg napewno się dogadamy mam dużo ciekawych gier na wymianę (cod5, gta 4 itd. + mogę dopłacić). 

Jokerem gra sie ekskluzywnie w challenge'ach, sa ta krotkie misje, np pokonanie 4 fal przeciwnikow, lub z innej bajki ciche wykanczanie przeciwnikow, za to sa trofea, mozna grac w te tryby i batmanem i jokerem.

btw. jeszcze tylko 1 trofeum i platyna (ukonczenie gry na hard :D ) ogolnie gra nie sprawiala zbytnich problemow z trofeami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie otwiera tak, jest ta wiezyczka kontrolna, i jest tam ponumerowane 1,2,3,4,5 itd, bierzesz te urzadzonko co zakłuca ( po przekątnej \ ) i numer 5 zakłucasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie otwiera tak, jest ta wiezyczka kontrolna, i jest tam ponumerowane 1,2,3,4,5 itd, bierzesz te urzadzonko co zakłuca ( po przekątnej \ ) i numer 5 zakłucasz.

wiem, ale napisalem ze pominalem i teraz tam nei moge wrocic.

EDIT: cisza oznacza, ze nie ma ratunku?

Edytowane przez SDRaid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, ale napisalem ze pominalem i teraz tam nei moge wrocic.

EDIT: cisza oznacza, ze nie ma ratunku?

Jak nie mozesz skoro ja tam wrocilem? specjalnie po rozwiazanie zagadki FREEZERA, wrocilem tam po ukonczeniu gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wez na detective mode, i zobacz czy zadne kabelki nie prowadzą do skrzynki. Bo wejscie jest zamkniete elektrycznie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strach na wroble to tak naprawde nie boss. ot taki fajny mini-boss. pierwszym prawdziwym bossem jest...

Bane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie mozesz skoro ja tam wrocilem? specjalnie po rozwiazanie zagadki FREEZERA, wrocilem tam po ukonczeniu gry.

Chyba mnie nei zrozumiałeś. To była płytka z pająkiem i nei da się tam wrócić. Musiałem z przybliżenia trzasnąć skan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale strach u was też był 1?

Batman jakoś ani razu nie wywołał u mnie poczucia niepewności, czy zaniepokojenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha, chyba jemu chodziło o ,,strach na wróble'' :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha, chyba jemu chodziło o ,,strach na wróble'' :D

zaden strach na wroble lol, tylko o to o czym pisaliscie, ale drzwi juz otworzyc nei moge, zrobilem to raz i sie zamknęły, bęc

Edytowane przez SDRaid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie raz posikałem ze strachu.

jak morda Scarecrow'a wyskoczyla poraz pierwszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi