Skocz do zawartości
lololo

Co z obniżką cen PS3?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widzę sony olewa graczy totalnie. Kiedy obniży się cena PS3? MS już zrobił promocję od piątku xboxy są tańsze w Polsce. Kiedy sony podejmie taki krok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie spadła cena PS3?... wydaje mi się, że jak masz wydać 1299zł za PS3 to chyba nie za dużo, co?

Poza tym M$ ma to do siebie, że na jakiś czas wypuszcza swoje Xy w mniejszej cenie aby nie zalegały magazynów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A nie spadła cena PS3?... wydaje mi się, że jak masz wydać 1299zł za PS3 to chyba nie za dużo, co?

Poza tym M$ ma to do siebie, że na jakiś czas wypuszcza swoje Xy w mniejszej cenie aby nie zalegały magazynów...

Przecież PS3 kosztuje 1500zł od dawna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast szukać w sklepach gdzie zawsze jest drogo poszukaj na eBay lub Allegro...

Mój kumpel kupił se PS3 w Saturn w promocji za 1499zł z 4 grami, 3 gry puścił na Allegro odrazu bez rozpakowywania z folii i wyszło mu że zapłacił za konsolę nieco ponad 1250zł...

Poza tym, widziałem już PS3 w cenach 1299zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zamiast szukać w sklepach gdzie zawsze jest drogo poszukaj na eBay lub Allegro...

Mój kumpel kupił se PS3 w Saturn w promocji za 1499zł z 4 grami, 3 gry puścił na Allegro odrazu bez rozpakowywania z folii i wyszło mu że zapłacił za konsolę nieco ponad 1250zł...

Poza tym, widziałem już PS3 w cenach 1299zł...

To ja mówię o oficjalnej cenie. A nie o promocji na allegro. Xboxa też dostaniesz taniej w promocji na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To ja mówię o oficjalnej cenie. A nie o promocji na allegro. Xboxa też dostaniesz taniej w promocji na allegro.

No dlatego nie ma co się opierać na cenach oficjalnych... SONY może zejść z ceny ale dystrybutor może nadal swoją prowizję utrzymywać na wysokim poziomie...

Ja nigdy nie opierałem sie na cenach podawanych przez producentów, zazwyczaj towar można poszukać w niższej cenie, jesli się chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co założyłeś ten temat? Jak i tak nie masz zamiaru kupować PS3 Wnoszę to po Twoim GamerCard, wszystkie exclusivy BLE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie caly czas beda nazekac ;/ bylo 2500 zl narzekali tera tysiak mniej dalej placza ;/ a najbardziej zadowoleni sa ktorzy kupili na poczatku i maja kochane 60 GB ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po co założyłeś ten temat? Jak i tak nie masz zamiaru kupować PS3 Wnoszę to po Twoim GamerCard, wszystkie exclusivy BLE

Hehehe widzisz.. lololo to dynksjarz, on po prostu lubi marudzić!:) Widać to wlaśnie po GameCard...

Kwestia przyzwyczajenia!

ludzie caly czas beda nazekac ;/ bylo 2500 zl narzekali tera tysiak mniej dalej placza ;/ a najbardziej zadowoleni sa ktorzy kupili na poczatku i maja kochane 60 GB ^^

No ja mam 60GB, dałem 2100zł, nie marudzę, nie paskudzę... dałbym raz jeszcze teraz tyle gdybym konsoli nie mial!...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ja ps3 kupiłem za 1600 40gb bez gry tylko z sixaxis i nie marudzę a obniżka x'a wynika pewnie z tego, że M$ przygotowuje się do wypuszczenia nowego x'a, pełno piratów przez co dev nie będzie tak chętnie robił gier a większa ilość użytkowników może ich przyciągnąć, do tego x jest starszy o rok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o czym wy mówicie panowie, ja kupiłem w MM za 1225zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
o czym wy mówicie panowie, ja kupiłem w MM za 1225zł

Uuu, przepłaciłeś chłopie; ja widziałem (też w MM; w Poznaniu) za... > 1199 < Ha, ha, haaa!!!

A ja kupiłem w Saturnie 80GB + 2 gry (R&C:ToD i U:DF) + DS3 (różnica w MM i Saturnie miezy DS3, a SIXAXIS'em to 100 zł). Kosztowało mnie to 1600, czyli "łysa konsola" 80GB warta jest 1300 zł (1600 - 200 [gry] - 100 [DS3] = 1300 zł).

Czy 1300 zł to wysoka cena jak dla potwora obliczeniowego i najlepsze dostępne na rynku centrum domowej rozrywki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Uuu, przepłaciłeś chłopie; ja widziałem (też w MM; w Poznaniu) za... > 1199 < Ha, ha, haaa!!!

Szkoda, ze siano nie wpadnie na to, iż mogłem kupic konsole już wcześniej (w moim przypadku 5 miesięcy temu). I o się głupio cieszysz, wyobraź sobie, ze przez Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień i połowę września grałem sobie w świetne gry na PS3, a ty nie. To co napisałem jest żałosne, wiem, ale tylko tak do ciebie można przemówić. Spotkać kolegów, którzy cię rozumieją? Bezcenne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uehehehe xD 26 zl xD ofjut grubo przeplaciles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SONY olewa graczy bo nie obniżyło ceny PS3? Czyli te 1000zł o które staniało w ciągu zaledwie klku miesięcy to nic? Do tego masz 80GB, a nie 40. Ale ludzie mają problemy. Mogliby za darmo rozdawać i też by narzekali. Dajcie spokój w ogóle D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzicie że to czysta profanacja ? Spójżcie na sygnaturkę gościa. Każdy hit, każdy exclusive na PS3 napisał:

BLE, oraz MGS4 ssie... Nie dawajcie się tak łatwo w wojny wdawać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem za konsolę 2400zł i nie płaczę. Teraz można ja wyrwać za 1300zł a ludzie płaczą...

Ktoś tu jest nienormalny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bo was obchodzi moja sygnaturka. Nie podobają mi się te gry i tyle. Czekam na Killzone 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A bo was obchodzi moja sygnaturka. Nie podobają mi się te gry i tyle. Czekam na Killzone 2

Chyba tylko po to, żeby potem powiedzieć BLE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 marca 08r. kupilem ps3 + 2 pady+ 2 gry za 1899 pln i nie zaluje wydanej kasy malo tego gdybym nie mial chlebaczka a kosztowalby 2500 to tez bym tyle dal bo warto. wiec pisanie ze 1300 za ps3 to duzo ... zawsze mozna wydac 1000 pln mniej i kupic ps2 chyba ze 300 to tez za duzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najciekawsze jest to, że lololol dopiero w planach ma kupno PS3, a już wie, że te wszystkie gry są "Ble". Jest takie powiedzenie "Nie oceniaj gry po pudełku"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sranie w banie, podobnie jak wiekszosc kupilem 60gb za grube pieniadze, do tego tv, ale uwazam ze byly to dobrze wydane pieniadze, glownie mam tu na mysli kompatybilnosc z ps2, gram w tekkena 5, moi koledzy nie, podobnie z gt4 i singstarami. Moze i 1000 zl za bajer to duzo, ale jak sie nie da inaczej... chociaz juz brakuje portow usb, klawiatura, kamerka, buzzery, mikrofony, do tego ladowanie pada, jakkolwiek by nie bylo to zawsze moze byc lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.