Major_Kupricz 0 Napisano 16 Wrzesień 2008 Chciałem się zapytać czy jak zainstaluje Demko jakiejś gry, a potem dam DELETE to to jest równoznaczne z Deinstalacją (chodzi o to czy wtedy całkowicie usuwa grę) czy trzeba jakoś inaczej to robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 16 Wrzesień 2008 Jest to jedyna opcja jaka uferuje nam XMB do pozbywania sie gier i innych danych. Nie ma zadnego uninstall albo czegos w podobie. Musimy ufac ze konsola sama zamiata sobie wszystkie brudy. Ewentualnie mozesz zajrzec do folderu Game data (w tej zakladce co gry). Tam czasem gry instaluja swoje dane, ale chyba nie demka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StrugaL 1 Napisano 22 Wrzesień 2008 Raczej Niee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 23 Wrzesień 2008 Demka się w Game Data nie instalują. Wystarczy, że usuniesz tylko ten plik z grą w głównym katalogu gdzie znajduje się reszta gier i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aspen 0 Napisano 5 Październik 2011 Witam, chciałam jeszcze zapytać o coś przed porzuceniem wszelkiej nadziei: jakiś już czas temu zainstalowałam na PS3 AC:B w rosyjskiej wersji językowej. Od niedawna mam edycję Platinum , jednak menu gry i komunikaty nadal wyświetlają się w języku rosyjskim. W związku z tym zastanawiam się, czy jest możliwe, żeby np. zainstalować grę od nowa, tak by zaczęła pracować w drugiej wersji? Usunięcie zapisanych plików gry niestety nie pomaga. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Październik 2011 Zmien jezyk XMB na pl i bedziesz mial pl wersje gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach