Emir 2 Napisano 9 Październik 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 9 Październik 2008 czy ktos wie czy w pelnej wersji gry bedzie sie dalo wlaczyc japonskie glosy? jak nie to ja nie kupuje dub jest tragiczny... szkoda, ze demo bylo takie krotkie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 9 Październik 2008 czy ktos wie czy w pelnej wersji gry bedzie sie dalo wlaczyc japonskie glosy? jak nie to ja nie kupuje dub jest tragiczny...szkoda, ze demo bylo takie krotkie... A w demie nie idzie? Sam nawet nie sprawdzałem, więc nie wiem... Mam nadzieję, że będzie można, a nawet jeśli nie to i tak kupię. Dub może nie jest świetny, ale da się wytrzymać. Poza tym gra jest moim zdaniem genialna i nie zrezygnuje z niej z powodu dubbingu. Grafika śliczna, system walki baaaardzo mi się podoba, fabuła...Nie znam fabuły ale mam nadzieję, że tez ok W skrócie- MUST HAVE xD jak dla mnie, oczywiście I dzięki za założenie tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 9 Październik 2008 Daaaawno nie grałem w taktycznego RPG'a, a demo mi się spodobało. A więc kupuję na 99%! A głosy mogłyby być lepsze - to fakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 10 Październik 2008 Kiedy premiera jest zapowiadana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Październik 2008 Czytałem zapowiedzi tej gry i jakoś mnie nie zainteresowała, powiem więcej, wzbudziła śmiech. Po zagraniu w demko jestem mile zaskoczony. gra jest super, bardzo wciąga Nie myślałem, że to kiedykolwiek powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Październik 2008 Bardzo fajna gra. Jednak przeczucie mnie nie zawiodło. Zauważyłem, że jednak na pałę nie da się grać. Podejście taktyczne to podstawa. Kolejny zakup... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Październik 2008 Kiedy premiera jest zapowiadana? Premierę w Europie przyspieszyli o dwa tygodnie i Valkyrie Chronicles wyjdzie już 31 października Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus 1 Napisano 10 Październik 2008 Ja tez chetnie zakupie. Raz ze to RPG (chociaz wydaje sie ze bedzie to malo rpg-owe) a dwa ze taktyczna-strategia. Jeden z moich ulubionych gatunkow od UFO No i w demko sie przyjemnie gralo, aczkolwiek nie rozumiem np. czemu jak jest moja tura to przeciwnik strzela do mojego skladu bez konca, a nie tylko na wejsciu w jego pole strzalu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Październik 2008 Ty robisz to samo więc nie ma co narzekać tylko chować się gdzie popadnie W końcu to wojna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Październik 2008 jakby z tak grafa zrobili Call of Duty xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 10 Październik 2008 Zauważyłem, że jednak na pałę nie da się grać. Podejście taktyczne to podstawa. ja zabilam wszystkich jedna postacia i czolgiem xD i nikt mi nie zginal ale taktyczne to raczej nie bylo xd btw z tego co czytalam to jak postac zginie to juz z nia koniec, ale chyba tylko w przypadku zostawienia jej i nie przyslania medyka? czy ktos cos wie na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Październik 2008 No to w takim razie ja już jestem za stary na te nowe gry. Ja straciłem 3 żołnierzy i czołg. Co ciekawe żołnierzy straciłem jak kucali za osłoną. Perfekcyjne headshoty z daleka... Czołg dostał raz od przeciwnego czołgu i zeszło 100% energii... Game over... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 10 Październik 2008 btw ta gra nazywa sie Valkyria Chronicles a nie Valkyrie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 10 Październik 2008 Co ciekawe żołnierzy straciłem jak kucali za osłoną. Perfekcyjne headshoty z daleka... Czołg dostał raz od przeciwnego czołgu i zeszło 100% energii... Game over... Samo życie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 10 Październik 2008 Jest jedna rzecz, która nie podoba mi się w tej grze. Że nie za wszystkim idzie się schować. Np za drzewem albo kamienim . Tzn schować się idzie, ale nie można pod tym przykucnąć (no chyba, że można ale nie wiem jak xD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Październik 2008 Yup mam to samo. Skończyłem kolejkę za kamieniem(na tyle miałem ap czy jak się to tam nazywa) chciałem kucnąć i... headshot bo się nie dało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 10 Październik 2008 Z tym kucaniem, to rzeczywiście nie jest najlepiej. Może w pełnej wersji będzie można się chować za większą ilością rzeczy... Chociaż w to wątpię. Miejmy nadzieję, że scenariusz będzie ciekawy, bo system walki jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Październik 2008 Walka jest faktycznie OK. Co do kucania - fakt, chciałem kucnąć za beczką, a tu lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus 1 Napisano 10 Październik 2008 ja zabilam wszystkich jedna postacia i czolgiem xD i nikt mi nie zginal ale taktyczne to raczej nie bylo xd To ja troszke wiecej uzylem: snajper, czolg, engineer z amunicja dla snipera i lancer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 11 Październik 2008 Pograłem i: Grafika - cudo! System - bardzo miły. Poziom trudności - rozsądny. Wniosek: trzeba zainwestować BTW: nie zabili mi nikogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 13 Październik 2008 Swietna gra!!! Na cos takiego czekalem. Brawo SEGA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 13 Październik 2008 Nom ale jesli nie dadza online i versus to bede zly ! przecierz ta gra sie absolutnie do tego nadaje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dk75 0 Napisano 13 Październik 2008 Allu@, miałem tak samo. Pierwszy level (tutorial) przeszedłem na "B" a drugi level (skimirsh) na "D" (6 rund to za dużo?). Za pierwszym razem. Fajna. Gdy oglądałem trailery to mi się odechciało - system walki wyglądał drętwo. Gdy zagrałem - chyba kupię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Październik 2008 Demko mnie wciągnęło, ale właśnie tego się spodziewałem Oprawa tej gry, art design są fantastyczne. Mechanizm gry jest oparty na prostych zasadach, ale IMO funkcjonuje dobrze. Do tego dojdzie też na pewno wciągająca historia. Naprawdę brawa dla Segi za pomysł i wykonanie Mam nadzieję, że engine CANVAS zostanie jeszcze wykorzystany do jakichś gier. Świetnie, że premiera tej gry w Europie została przyspieszona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach