kubawolfram 0 Napisano 19 Listopad 2008 No własnie ja jade z kumplami na 2 dni targów. A na nocleg mamy już propozycje. Oto ona: PGA>Disco do rana>PGA>do domu. Przyłącza sie ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 20 Listopad 2008 Co powiecie na małą wymianę gier podczas PGA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 20 Listopad 2008 Ok. Na 100% jadę na PGA Więc gdzie się spotykamy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 21 Listopad 2008 Ja będę na 100% jak zauważę bilbord PS3Site to podejdę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 23 Listopad 2008 No i nie bylo bilbordu Ale na PGA bylo wspaniale ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 23 Listopad 2008 Racja, było świetnie. Duuużo lepiej niż w zeszłym roku chociaż tylko wczoraj mogłem tam byc. Hostessy powodowały opad szczęki, a panienka z od XBOX-a tańcząca w swojej klateczce przyciągała więcej ludzi niż inne stoiska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach