D4Ru73K 15 Napisano 27 Październik 2008 Fani Sony na Targach z Poznaniu sponsorowanych przez Microsoft i x360 mhy Pewnie dymy jakieś chcecie zrobić hiehiehie Ja mieszkam w miejscowości pod Poznaniem - biorę jakieś świece dymne własnej roboty, na koszulce napiszę z jednej strony "I love PS3!!!", a na drugiej "Xbox is shit!!!" poł godzinki autobusami i jestem z wami!!! Jakie to twórcze... przepraszam, ile masz lat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 27 Październik 2008 Najważniejsze wydarzenie na tych targach, to chyba turniej "Halo 3" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikess 0 Napisano 28 Październik 2008 i ja może się przejadę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 31 Październik 2008 a moze ktos powie jakie gry beda? bo ja tylko wiem ze starcraft , cs 1.6 no i chyba nfs pro street osobiscie tylko jedna zecz mnie tam interesuje oczywiscie cs 1.6 poniewaz jestem fanatykiem mYm'u z checia zobacze jak miazdza frag executors :> oraz ewentualnie Delte Na zawsze w sercu mYm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxjajoxxx 0 Napisano 4 Listopad 2008 @up tam z reguly jest co roku to samo zreszta powinno byc napisane na stronce ja jade na bank ... jestem juz od 2 lat to i teraz bede PS3 4 life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 4 Listopad 2008 W zeszłym roku PS3 było tyle co nic, wszędzie XBOX360... w tym roku będzie pewnie podobnie. Ale jadę bankowo Jestem za! Spotkanie "peestrzysajtowców" hehe Sony Poland wystartowało więc myślę że nie będzie tak źle. taaa koszulki z napisem "i love ps3" i wchodzimy w największe skupiska xbox-klocków A wychodzimy z kilogramem śliwek : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 4 Listopad 2008 Sony Poland wystartowało więc myślę że nie będzie tak źle. Będzie gorzej, w tym roku XBOX360 jest głównym sponsorem imprezy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubawolfram 0 Napisano 4 Listopad 2008 Byli blokersi, byli przystankersi, teraz nadszedł czas na konsolersów , bądź playersów ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 4 Listopad 2008 Byli blokersi, byli przystankersi, teraz nadszedł czas na konsolersów , bądź playersów ;D Przypomniałeś mi o kanalersach z Miodowych Lat właśnie ;p Czy będzie PS3, X360 czy WII to i tak mnie tam nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly123_4 0 Napisano 5 Listopad 2008 Będzie gorzej, w tym roku XBOX360 jest głównym sponsorem imprezy.. Tomnie właśnie najbardziej wku..wia, ale że mam 10 min drogi to pewnie się zjawie żeby wyśmiać Xboxowców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 5 Listopad 2008 Tomnie właśnie najbardziej wku..wia, ale że mam 10 min drogi to pewnie się zjawie żeby wyśmiać Xboxowców Nie chodzi o to żeby ich wyśmiać.. bardziej cieszyłbym się z tego, że SCEP wzięłoby się bardziej do roboty i pomyślało o graczach i rozrywkach dla nich. Na razie to się tylko chwalą ile konsol w Polsce sprzedali.. "PS3 fun day" sprawdziłby się równie dobrze co u konkurencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 5 Listopad 2008 mnie interesuję jaki jest stosunek sprzedaży xbox-a do ps3. bo mam dziwne odczucie, dlaczego ta impreza jest skierowana do xbox-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 5 Listopad 2008 To jak z naszym spotkaniem w Poznaniu? Tomnie właśnie najbardziej wku..wia, ale że mam 10 min drogi to pewnie się zjawie żeby wyśmiać Xboxowców n/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 5 Listopad 2008 Jak będzie dobra pogoda na podróż na moto to przyjadę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubawolfram 0 Napisano 5 Listopad 2008 Ja też na 80% sie zjawie Proponuje zebysmy sie jakos tam ustawili ;D każdy PS3FORUM user bedzie trzymał żółtą różę w prawym ręku nie no, tak poważnie to coś trzeba wymyślić. Chyba, że każdy woli SINGLE chodzic ;P Ja bynajmniej z checia bym sobie porozmawiał na live ze wszystkimi o wszystkim, zamiast zasmiecac forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 5 Listopad 2008 Ja też na 80% sie zjawie Proponuje zebysmy sie jakos tam ustawili ;D każdy PS3FORUM user bedzie trzymał żółtą różę w prawym ręku nie no, tak poważnie to coś trzeba wymyślić. Chyba, że każdy woli SINGLE chodzic ;P Ja bynajmniej z checia bym sobie porozmawiał na live ze wszystkimi o wszystkim, zamiast zasmiecac forum. To czekam na propozycję! Ja będę w sobotę bo w niedziele siedzę w robocie. Na targi chcę przyjśc zaraz po śniadaniu i jeśli będzie ciekawie to zostaję cały dzień! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stripocean 0 Napisano 13 Listopad 2008 Ja bym sie z checia wybral. Z Krakowa ciut daleko, wiec moze ktos mi pomoze i podpowie jaki nocleg w poznaniu za przyzwoita kase mozna znalezc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 15 Listopad 2008 Ja prawdopodobnie pojadę, może trafi się okazja zagrania w NFSU czy CoDa 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 15 Listopad 2008 Wy zróbcie transparent z napisem PS3Forum.pl (Poznaniacy fkorz), i ustawcie się w jakimś widocznym miejscu przy wejściu na targi, tak żeby zebrać całą ekipę. Proponuję by ustalić również konkretną godzinę, by wszyscy nie czekali w nieskończoność. Wstępnie: 11.00. Czy w miejscu gdzie odbywają się targi, jest jakieś charakterystyczne miejsce, by można było się spotkać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalimdor 3 Napisano 15 Listopad 2008 Jest ktoś z Wrocka ? Kto by pojechał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 15 Listopad 2008 Wy zróbcie transparent z napisem PS3Forum.pl (Poznaniacy fkorz), i ustawcie się w jakimś widocznym miejscu przy wejściu na targi, tak żeby zebrać całą ekipę.Proponuję by ustalić również konkretną godzinę, by wszyscy nie czekali w nieskończoność. Wstępnie: 11.00. Czy w miejscu gdzie odbywają się targi, jest jakieś charakterystyczne miejsce, by można było się spotkać? Najprościej przy jakimś wyjściu, tylko nie mogę się dowiedzieć w jakiej to jest hali :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasaray 0 Napisano 16 Listopad 2008 Ja będę także na targach, tylko z wycieczką szkolną ;] O ile was znajdę, to się przyłącze do forumowego grona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubawolfram 0 Napisano 18 Listopad 2008 PGA zbliza sie wielkimi krokami...teraz pytanie. Gdzie bedziecie spali?? Wybieram sie na PGA z paroma kolegami i nie mamy gdzie spac. Macie jakies propozycje, bądz gdzie Wy nocujecie, gdzie i MY bysmy mogli sie przespac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 18 Listopad 2008 Pojawiły się już plakaty z PGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 19 Listopad 2008 PGA zbliza sie wielkimi krokami...teraz pytanie. Gdzie bedziecie spali?? Wybieram sie na PGA z paroma kolegami i nie mamy gdzie spac. Macie jakies propozycje, bądz gdzie Wy nocujecie, gdzie i MY bysmy mogli sie przespac? Vis a Vis targów są dwa wspaniałe miejsca noclegowe: - na przeciw starego wejścia jest Sheraton Hotel Poznań ***** -na przeciw nowego Poznań Dworzec Główny Mam propozycję dla przyjezdnych by po zwiedzaniu wsiaśc w pociąg do domku... Chyba, że ktoś przybywa na dwa dni, tylko po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach