The.YaaHoo 0 Napisano 9 Listopad 2008 mój starszy ciągle pyka w BF i CoD4 i mówi, że jest zachwycony ;] nie pogardzi również GT5 : P (właściwie to w niego gramy najczęściej na splicie ;P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkania6 0 Napisano 9 Listopad 2008 Nie polecam GT5 bez kierownicy, bo (w imię ojca i syna...) grając na padzie gra jest po prostu nudna. MGS4 - 1080p 5.1, jednak widowiskowa to tylko na cut-scenkach Uncharted - 720p Dolby Prologic II, strzał w 10tke gdy ojciec lubi filmy przygodowe i umie angielski, na pewno nie raz chciałby z Tobą zagrać Burnout Paradise - 720p 5.1, widowiskowa,ba!, bardzo widowiskowa, lecz dla samoluba i nierealistyczna, ale who cares, to jest gra Ratchet&Clank:ToD - 720p (5.1???), znakomita gra, znakomita, świetna i znakomita, wracałem do niej niejednoktrotnie i z pewnością ją przejdę następnych kilka razy POLECAM!, tym bardziej, że kosztuje śmiesznie mało Tyle ode mnie, bo w te gry grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 10 Listopad 2008 ja tam polecam littlebigplanet gra cudo, mnie matka nie chciała wpuścić do konsoli bo grała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaelius 0 Napisano 10 Listopad 2008 Dziękuję za wszystkie opinie A jakby dokupić pada, to LBP/ gry z serii Lego? Czy istnieje coś jeszcze, co spełnia moje pierwsze kryteria i jednocześnie w co można pogrywać w przynajmniej dwie osoby? (Buzz, nie wymaga extra pada)? Pozdrawiam:) Lego jak najbardziej Moi rodzice stwierdzili , ze to slodkie jest. Chociaz do grania to chyba jednak jak ktos ma mlodszego brata/siostre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BooLoo 0 Napisano 12 Listopad 2008 Daj tacie poprowadzić fure w Motorstorm, a właściwie porozwalać ją parę razy POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekfff 0 Napisano 12 Listopad 2008 Uncharted - 720p Dolby Prologic II, strzał w 10tke gdy ojciec lubi filmy przygodowe i umie angielski, na pewno nie raz chciałby z Tobą zagrać Akurat Uncharted chyba jako jedyna gra na PS3 posiada ścieżkę dźwiękową w DTS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 12 Listopad 2008 To ja Ci powiem tak. Kup LittleBigPlanet. Gra jest przeurocza, sporo sie dzieje na ekranie, nie ma tutaj brutalnych scen, Twoi rodzice beda sie bawic z Toba I nie daj sie zwiesc pozorom, gra jest dla hardkorowcow, szybko sie nia nie znudzisz, a jak masz dostep do neta to tym bardziej. Gdy natomiast juz przekonasz rodzicow to kup Uncharted mimo wszystko, bo to jedna z najlepszych gier na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivo 0 Napisano 12 Listopad 2008 Wg. mnie już w tym temacie wszystko zostało już powiedziane, a sam autor już nawet tu nie zagląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunray 0 Napisano 13 Listopad 2008 Wg. mnie już w tym temacie wszystko zostało już powiedziane, a sam autor już nawet tu nie zagląda Pochopny wniosek ) Ale chyba wszystkie istotne tytuły zostały wymienione. Pewnie się skuszę na LBP i Uncharted, bo to drugie wiele nie kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 14 Listopad 2008 Pochopny wniosek )Ale chyba wszystkie istotne tytuły zostały wymienione. Pewnie się skuszę na LBP i Uncharted, bo to drugie wiele nie kosztuje. Fight Night 3 - kazdy ojciec lubi boks ;-) Virtua Tennis 3 - proste do nauczenia sie podstaw i dajace duzo frajdy z gry nawet osobom, ktore graja pierwszy raz na konsoli. Buzz Quizz TV - przetestowane na moich rodzicach ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cebe 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Najlepszy zestaw do przekonania staruszka do PS3 to kilka dobrych filmów na Blu-ray, Fifa 09, Gran Turismo 5 (ja od tego zacząłem :) ) Gwarantuje że przekona się od razu do konsoli! Nie stawiaj na ilość ale na jakość :)- jak nakupisz za dużo tytułów będzie jęczenie że za dużo wydajesz na gry ! Dobrym ruchem byłoby też podpiąć klawiaturę i myszkę pod chlebak i zaprezentować możliwości sieciowe konsoli-to też podziała! Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 12 Grudzień 2008 Grand Tourismo "Paszoł won!" Polecam Gran Turismo 5:P, Uncharted, LBP (szczególnie online - jak są lagi to dużo się dzieje ;D). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 12 Grudzień 2008 Mojemu tacie się spodobał MGS4 i Fight night 3... Polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 16 Grudzień 2008 Zależy ile lat ma twój ojciec i czy miał już kiedyś styczność z grami. Ja bym polecił Buzza, graliśmy kiedyś ze znajomymi po multi i po drugiej stronie była jakaś ekipa która cały czas jechała z pytaniami ze sportu, my ciemni z tego tematu i cały czas do tyłu byliśmy. Więc w końcu zawołałem mojego ojca, maniaka sportu wszelakiego, który nigdy nawet się nie zainteresował do czego jest to czarne pudło koło TV, a jak kiedyś zobaczył, że gram w coś to stwierdził, że głupi jestem bo gry są dla dzieci przecież :)No i wracając do tematu, jak się przykleił do TV to nie szło się go pozbyć, oczywiście ekipa po drugiej stronie zdrowo pozamiatana, a ojciec do dzisiaj się od czasu do czasu spyta czy nie pogramy w ten teleturniej o sporcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIRRORMASTER 0 Napisano 16 Grudzień 2008 Zależy ile lat ma twój ojciec i czy miał już kiedyś styczność z grami. Ja bym polecił Buzza, graliśmy kiedyś ze znajomymi po multi i po drugiej stronie była jakaś ekipa która cały czas jechała z pytaniami ze sportu, my ciemni z tego tematu i cały czas do tyłu byliśmy. Więc w końcu zawołałem mojego ojca, maniaka sportu wszelakiego, który nigdy nawet się nie zainteresował do czego jest to czarne pudło koło TV, a jak kiedyś zobaczył, że gram w coś to stwierdził, że głupi jestem bo gry są dla dzieci przecież :)No i wracając do tematu, jak się przykleił do TV to nie szło się go pozbyć, oczywiście ekipa po drugiej stronie zdrowo pozamiatana, a ojciec do dzisiaj się od czasu do czasu spyta czy nie pogramy w ten teleturniej o sporcie :) Chyba zacznę już zbierać na BUZZA ;D tekst ojca dobry xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 16 Grudzień 2008 LittleBigPlanet... Widowiskowa jakich mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 16 Grudzień 2008 LittleBigPlanet... Widowiskowa jakich mało. Ja se chyba na święta sprawie LittleBigPlanet... :) Same pozytywne komentarze na temat tej gry widziałem, więc chcę ją mieć. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkania6 0 Napisano 16 Grudzień 2008 Ja se chyba na święta sprawie LittleBigPlanet... :) Same pozytywne komentarze na temat tej gry widziałem, więc chcę ją mieć. :P a ja to moge tylko potwierdzić :) nie wahaj się brac ją na święta :) godziny świetnej rozrywki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 20 Grudzień 2008 ja tam od malego juz gralem w maxymalne sieki i starzy nic do tego nie mieli ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Grudzień 2008 ja tam od malego juz gralem w maxymalne sieki i starzy nic do tego nie mieli ;] suuuper. Co do LBP to ja też chyba kupuje jakoś po świętach, wygląda ciekawie,a że liczy się miodność w grach, a wszyscy mówią, że ma dużo miodności to czemu nie spróbować, najwyżej wstawię na allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach