KSSG_Alex 7 Napisano 19 Październik 2013 Jaka: Obecnie Super Slim 128 SSD Od: Grudzień 2007Gry: Pudełkowe: szeroka kolekcja, ok. 60 tytułówCyfrowe: program Welcome BackPSN id: KSSG_Alex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor89 0 Napisano 20 Październik 2013 Jaska: PS 3 SS 12 GB- przed liftem xD Od: 25 Sierpień 2013 Gry: Resistance 2- obecnie nawalam w BATTLEFIELD 4 przez neta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakol02491 0 Napisano 22 Październik 2013 (edytowane) Jaka : PS3 SLIM 160 GB Od : Sierpień 2013 Gry : GTA V, NFS HP, TC black list UFC 2013 Cyfrowe : Ps+ ; )) Edytowane 22 Październik 2013 przez pakol02491 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogunasty 0 Napisano 2 Listopad 2013 Nowy na forum to od razu się wpiszę do tego wątku. Jeśli ktoś chciałby pograć w coś MP to zapraszam. ;) Jaka: SuperSlim 500GBOd: Od dwóch-trzech tygodni. Gry: Pudełkowe: GTA V, God of War 3, Split/Second Velocity, Księga Czarów, DiRT Showdown, Fifa 13. Cyfrowe: Uncharted 3, Remember Me, MGS, Gigant Sisters, XCOM Enemy Unknown, Mafia 2, Far Cry 3 i inne! :)PSN id: Szogunasty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artik-PL 6 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Witam. Nowy na forum. Jaka: Slim 320GBOd: ok. 3 latGry pudełkowe: Mass Effect 3 kolekcjonerska, Dead Space 1,2,3, TLoUS, Diablo III, Resistance 1 i 2, Killzone 2 i 3, Uncharted Trylogia, Vanquish, Bodycount, God of War III, Resident Evil V, Infamous, Bioshock Ultimate Rapture Edition, Crisis 2, Heavy Rain, Deus Ex Bunt Ludzkości, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, MGS 4 PSN id: Artik-PL Edytowane 13 Listopad 2013 przez Artik-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NecroAsobu 2 Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Jaka: Fat 80GB Od: ok. dwa tygodnie po premierze Gry: Pudełkowe: The Last of Us, Beyond: Dwie dusze, Fallout 3, Final Fantasy XIII, Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 3: Oszustwo Drake'a, Heavenly Sword, Heavy Rain, Resident Evil V Gold Edition, Resident Evil VI, Resident Evil: Operation Raccoon City, Dead Island, Silent Hill: Homecoming, InFamous, InFamous2, God of War III, Devil my cry 4, Hunted: Kuźnia Demona, Dragon Ball Z: Burst Limit, Lollipop Chainsaw, Risen 2: Mroczne wody, Alice: Madness Returns, Lego Harry Potter: lata 5-7, Lego Piraci z Karaibów, Dead Rising 2, Saints Row 2, Saint Row: The Third, Batman: Arkham City, Catherine, Singstar: ABBA, The Beatles: Rock Band, SmackDown vs Raw 2009, SmackDown vs Raw 2011, Fifa 10, Fifa 12, Pes 2008 Cyfrowe: Final Fantasy VII, Crash Bandicoot 3, American McGee's Alice PSN ID: NecroAsobu Edytowane 17 Listopad 2013 przez NecroAsobu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejmien25PSX 0 Napisano 19 Listopad 2013 (edytowane) Siemanko,też jestem tu nowy Mam PS3 FAT 80 -od 5 lat jest ze mną i już na zawsze będziemy nie rozłączni GRY: Pudełkowe -Tekken 6,Street Fighter x Tekken,Soul Calibur 5,Call of Duty:Modern Warfare 2,,Call of Duty:Modern Warfare 3,Crisis 2,Blur, Gran Turismo 5,Killzone 3,Need for Speed:Hot pursuit,Haze,Soldier of Fortune:Payback,Yakuza 3,Narnia:Prince Caspian,Wolfenstein,Sport champions,Start the Party,Mod nation Racers,Ico & Shadow of the Colossus,Heavy Rain + move edition,Spyro:Dawn of the Dragon,Ridge Racer,Ratchet i Clank:Tools of Destruction,UFC 3:Undisputed,Dangerous Hunts 2011,Rainbow Six :Vegas 2,Blazing Angels 2,Midnight Club:Los Angeles,Silent Hill:Homecoming,Brink,Genji,Far cry 2,Motor Storm:Pacific Rift,Battlefield:Bad Company,Aliens vs Predator,Sniper:ghost Warrior,Medal of Honor,The Orange Box:Half Life 2,Team Fortress 2,Portal,Fuel,Spec Ops:The Line,Sniper Elite v2,Sports Champions 2,Dance Star Party,God of War 3,Tumble,EchoChrome 2,Lemmings,FlashPoint:Dragon Rising,Hunted: the demons forge,Mortal Kombat:Komplete Edition,Battlefield:Bad company 2,Ghost Recon 2,Lego Piraci z Karaibów,Shaun White Snowboarding,Naughty Bear,GTA 5,Metal Gerar Solid: HD collection,Start the Party 2,The Fight,God of War:volume 2,Motor Storm: Apocalypse,Far Cry 3, Gry PSN : Little Big Planet,Wipeout HD,Tokio Jungle,Move Fitness,Dead Nation,.Detuned,Streets of Rage 2,Kite Fight,Castle Crashers,Kung Fu Live,Amy,Castlevania:Harmony of Despair,Sky Fighter,Super RUB i DUB,Ghost Recon:Future Soldier, PSX – Driver,Destruction Derby PSN ID : Dejmien25 Edytowane 19 Listopad 2013 przez Dejmien25PSX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shark93 0 Napisano 20 Listopad 2013 (edytowane) Jaka: Slim 160GBKiedy: początek listopada 2013Gry: GTA IV i V, Killzone3, Rayman, Rayman Legends, Worms 2:Armageddon Edytowane 30 Listopad 2013 przez shark93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ari9217 0 Napisano 20 Listopad 2013 To ja tez sie wpisze. Swiezak ze mnie ale dumny ;) PS3 Slim 160GB Poczatek listopada 2013 GTA V, Battlefield 4, Batman Arkham City, Fifa 14, Crysis3, Rayman Legends Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RemixSub_PL 0 Napisano 29 Listopad 2013 Witam szukam ludzi do grania przez sieć. Założyć jakieś kluby. :) Od: 3 tyg. mam konsole. Jaka: Nowa Super Mega Slim 12 gb ( kiedyś bedzie wiecej). Gry: Na start. Red Dead Redemtion, Gran Turismo 5 , Uncharted 2. PSN: RemixSub_PL Ps. Dodawać śmiało. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carboni 1 Napisano 2 Grudzień 2013 (edytowane) PS3 250GB Od jakichś 4 lat Mortal Combat i GT5 Edytowane 2 Grudzień 2013 przez carboni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRniPL 3 Napisano 3 Grudzień 2013 Ps3 Slim 160gbemm jakieś 4 tygodnie :3 gry: Gta V, CoD:MW2Psn: eRniGuysPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vic3roj 3 Napisano 16 Grudzień 2013 PS3 Slim 320 GB - Mam ją dopiero kilka dni ale myślę że narazie zastąpi mi PC :-P Gry: CoD MW3, Mass Effect 3,FIFA 12 PSN: Doniu45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 17 Grudzień 2013 PS3 SS 12GB + 500GB dysk zewn :) - na 100% zastąpi mi laptopa który nie uciągnie nawet minecrafta (problem z java). GRY: wszystkie z plusa od maja 2013, Skyrim... a zresztą w sygnie jest odnośnik z linkiem do profilu i tam widać (lecz nie wszystkie) PSN: WikFlesh (ta oryginalny ale co miałem zrobić pierwszy raz konsola w ręce i musiałem wszystko wymyślić na szybciora) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkusan 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Jaka: PS3 SuperSlim 12GB.Od: 22 grudnia 2013Gry: Pudełkowe: Skate 3PSN id: Arkusan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszak15 0 Napisano 25 Grudzień 2013 (edytowane) Jaka: PS3 Slim 100GB Od: 19.11.2009 Gry: Lego Harry Potter Years 1-4, Lego Harry Potter Years 5-7, Lego Indiana Jones, Lego Indiana Jones 2, Lego Piraci z Karaibów, Mini Ninjas, Epoka Lodowcowa 3, Rayman Origins, Rayman Legends, Dante Inferno, God of War I, God of War II, God of War III, God of War: Wstąpienie, Resistance 2, Castelvania: The Lords of Shadow, Little Big Planet, Ratchet and Clank: Tools of Destruction, Ratchet and clank: Quest for Booty, Fifa 10, PES 09 i dalej mi się nie che wymieniać. Mam 54. :) Edytowane 25 Grudzień 2013 przez straszak15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkopcik 0 Napisano 29 Grudzień 2013 Jaka: PS 3 fat 80 GB. (obencnie w trakcie zmieniania dysku)Kiedy: Będzie dobre 5 lub 6 latek :) Gry pudełkowe GoW , MTG 4 , NFS Shift , NFS Most Wanted , GTA IV , Kilzone 2 , Kilzone 3 , Call-duty Modern Warfare 2 , Uncharted 2 i 3 , MAG , Crysis 2 , Fallout 3 , LBP , Infamous , Assasin Creed 1,2,3, itp Ps Plus : od 3 Miesięcy PSN ID: Miszkopcik Dodawać śmiało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost_girL 9 Napisano 29 Grudzień 2013 Jaka: PS3 Slim 160 GBKiedy: ma już jakieś 3 lub 4 lata :) Gry: Gran Turismo 5, Fifa 11, CoD MW2 oraz MW3, Crysis 2, Heavy Rain, Battlefield3, Ghost Recon FS, GTA V :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudaszXxX 0 Napisano 29 Grudzień 2013 Typ konsoli: 320 GB, Czarna Kupiona: 12.2010 w TESCO Gry: FIFA 10, FIFA 13, Battelfield 3, COD (WSZYSTKIE CZĘSCI), MOH (WSZYSTKIE CZEŚCI) F1 2010, RED DEAD REDEMTION, GTA V, GTA IV i wiele innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messiah1992 0 Napisano 31 Grudzień 2013 Typ konsoli: 500GB, Super Slim Black Kupiona: 27 Października 2013 w salonie PLAY Gry: Battlefield 3, Gta Episode from liberty city, Grid 2, Remember me, Wonderbook, Sport Chempion, Borderlands 2, NFS Hot porsuit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rimmel87 0 Napisano 1 Styczeń 2014 Typ konsoli: Super Slim 500 GB, czarna Kupiona: 31.12.2013 Gry: Sports Champions, Move Fitness, Little Big Planet 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonVito_Cozinuss 0 Napisano 19 Styczeń 2014 (edytowane) Witam.Typ konsoli: Slim 320 GB, czarna Kupiona: kilka lat temu ale nie grałem, leżała i się kurzyła aż do 10. stycznia :) Gry: - Tekken 6 - Darksiders Edytowane 19 Styczeń 2014 przez DonVito_Cozinuss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SokolKce 0 Napisano 19 Styczeń 2014 Typ konsoli: Super Slim 500GB, czarna Kupiona: 21.12.2013 Gry: Sports Champions Complete, Battlefield 3, Fifa Street, EA MMA, Remeber Me, Devil May Cry, Move Fitness, Borderlands 2, Guacamelee, X-COM Enemy Unknown. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 25 Styczeń 2014 Typ: super slim 12gb + dysk z laptopa 250GB czarna Kupiona: kwiecień 2013 r gry: diablo III, skate 2 , fifa 12, gta v, far cry 3 , red dead redemption , gta iv, uncharted 1,2,3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VoksFox 0 Napisano 25 Styczeń 2014 jaka: SS 500GB czarna, EU kiedy: 09.11.2012 Gry:fifa 13,Bf 3, CoD Black Ops 2,Far Cry 3 Sprzęt:4 Dualshocki,Gioteck HF-2 FPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach