fryderyk123 95 Napisano 28 Czerwiec 2011 Hmm.. Bym polecił LBP, ale mnie ta gierka się najzwyczajniej w świecie znudziła. Masz killzona i assassiny, to są gry 18+ :D A Borderlands posiada "komiksową" grafikę, więc może przypaść wam do gustu. Gra jest świetna i zapewnia wiele godzin rozgrywki :) Ścigałki nie interesują, więc dużo odpada... Nie mogą to być 18+ więc większość co mi przychodzi do głowy odpada :mellow: Może coś z muzycznych? Tylko z kolei te są droższe.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 28 Czerwiec 2011 Ten, ten... Buzz, czy jak mu tam. Podobno dobre to jest na co-opa z młodymi i starymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 28 Czerwiec 2011 kup jakąś sportową typu fifa czy nba :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 28 Czerwiec 2011 Nom muzyczne gry wymiataja , jesli nigdy nie grales w guitar hero ani w rock band to koniecznie sobie kup. Tylko ta cena... na padzie nie ma co grac , chociaz sie da to , to nie jest to samo... LBP , fajne z bratem przeszedlem cala kampanie. Tylko nomen omen gra jest TRUDNA okey mi nie sprawila duzego wyzwania , ale brat czasem mial dosyc... Jak sie przejdzie kampanie to sie robi nudna bo za drugim razem jest to samo , trofea ciezka wpadaja , a po nacie ciezko znalezc jakies dobre plansze... Po necie pewnie nikt w to nie gra, chociaz chyba jest to LBP w Welcome BAck wiec sciagnij jesli nie zrobiles to do tej pory. Borderlands... mam jakis 20 lvl gra sie szczerze powiedziawszy ciezko , na poczatku mozna sie ZGUBIC w tej grze od wyboru opcji ,broni i swiata. Cody odpadaja , ze sprostow to kosz jest spoko , tenis tez , fifa jak ktos lubi pilke. ZAJEBISTA gra jest Castle Crushers!!! Gralem na xklocu jak bylem w stanach , gra sie bardzo przyjemnie , zamierzam sobie kupic ta gre niedlugo. Polecilbym jeszcze jakies deskorolki , osttnie THawki to gowna , wiec pozostaje skate , bardzo fajna , przyjemna gra... PS. mam do sprzedanai LBP za 40 zl na allegro wiec jak cos to pisz na dobiks@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chupa chups 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) fryderyk wiem wiem one no zostały kupione przez bracika ale potem draka była o to xd mama chciała oddać, chyba skusze się na jakąś fife bo to faktycznie jest grywalna gra :sweat:, dzięki z pomoc !! a może kiedy indziej skuszę się na na gitarke z guitar hero :turned: Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez chupa chups Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sain1 6 Napisano 1 Lipiec 2011 witam, mam prosbe :) mozecie mi polecic jakies fajn gry w ktore moglym pograc z moja nazeczona, odrazu powiem, ze na pewno nie lubi strzelanek i sportowych. moze jakies przygodowki, kryminalne albo co Wam do glowy przychodzi :) z gory dziekuje za odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 1 Lipiec 2011 witam, mam prosbe :) mozecie mi polecic jakies fajn gry w ktore moglym pograc z moja nazeczona, odrazu powiem, ze na pewno nie lubi strzelanek i sportowych. moze jakies przygodowki, kryminalne albo co Wam do glowy przychodzi :) z gory dziekuje za odpowiedz :) Też mam ten problem.... ja pograłem z moją narzeczoną trochę w Magic Orbz .... bo w nic innego jakoś jej nie podchodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 2 Lipiec 2011 Jeśli chodzi o kryminalne to L.A. Noire, platformówki to LBP 1 i 2, a przygodówki to Tomb Rider Trylogy, LEGO Indiana Jones 1 lub 2(chociaż 2 lepsza więc polecam), LEGO Harry Potter years 1-4, Lego Star Wars (te najowsze) oraz LEGO Piraci z karaibów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sain1 6 Napisano 2 Lipiec 2011 dziekuje :) gralem w demo lbp i jakos mi samemu nawet nie podeszlo ;/ a jezeli chodzi o takei kryminalne, przygodowki , gdzie chodzisz rozwiazujesz jakies zagadki czy przychodza Wam jeszcze jakies inne tytuly niz L.A noire? myslalem jeszcze o zakupie gry Buzz tylko zastanawiam sie czy koniecznie z buzzerami?:P ale mowie glownie chodzi mi o takei gry w ktore naprawde mozna sie wcignac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 2 Lipiec 2011 to LA noire jest na 2 pady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 3 Lipiec 2011 witam, mam prosbe :) mozecie mi polecic jakies fajn gry w ktore moglym pograc z moja nazeczona, odrazu powiem, ze na pewno nie lubi strzelanek i sportowych. moze jakies przygodowki, kryminalne albo co Wam do glowy przychodzi :) z gory dziekuje za odpowiedz :) Też mam ten problem :). Najłatwiej jest dziewczynę namówić na coś w co już grała. Moja żona w dzieciństwie grała w Contrę na pegazusie więc najlepsza jest zabawa jak podłączam pady od PS3 do kompa i emulator nesa. Na PS3 to Litle Big Planet nie jest do końca złe. Najlepszym pomysłem wydaje mi się Lara Croft and The Guardian of Light. Na początku się opierała, ale jak już udało mi się namówić to się spodobało. Mój kolega też w Larę gra z dziewczyną. Na PSNie jest całkiem długi Trial do ściągnięcia za darmo więc trzeba koniecznie spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 4 Lipiec 2011 to LA noire jest na 2 pady ? Nie jest, ale ja z moją dziewczyną gramy razem. Znaczy ja gram, a ona mi pomaga rozwiązywać zagadki. Heavy Rain może być też nie najgorszym pomysłem, oczywiście jako widz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 12 Sierpień 2011 to LA noire jest na 2 pady ? nie ale chciał coś kryminalnego lub podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 14 Sierpień 2011 Witam! Czy jest jakaś strzelanka która posiada multi takie że jest split-screen i 2 graczy na jednej konsoli pocina z innymi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 14 Sierpień 2011 Cod: Bo, F.3.A.R, LBP, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asepl 5 Napisano 14 Sierpień 2011 LBP strzelanka ... Na pewno. Dodam COD: World at War, Borderlands, Kane & Lynch (chyba wszystkie części) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 14 Sierpień 2011 aaaa... sorki, przeczytalem tylko ze 2 pady w multiplayer. Bardzo przepraszam za moj blad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 15 Sierpień 2011 a czy CoD : BO ma dużo graczy w multi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 15 Sierpień 2011 A czy koty lubią mleko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati975 1 Napisano 15 Sierpień 2011 Chciałem się spytać jakie byście mi polecili wyścigi na 2 graczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 15 Sierpień 2011 Gran Turismo 5 jeśli wybierzesz dwa jednakowe samochody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati975 1 Napisano 15 Sierpień 2011 A są jakieś inne dobre wyścigi na dwóch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 15 Sierpień 2011 Szczerze, to ja bym Ci polecił to GT, bo zabawa przednia z kumplem. Ale jeśli Ci nie pasi, to jeszcze masz Dirt'a 3 i Motorstorm'y od dwójki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati975 1 Napisano 3 Wrzesień 2011 teraz pytanie jakie ogólnie byście mi polecili gry? z wyścigów już wybrałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 3 Wrzesień 2011 teraz pytanie jakie ogólnie byście mi polecili gry? z wyścigów już wybrałem Dead Nation, Fifa (;P) ale zdecdowanie najlepszą grą na dwóch w jaką mogłem zagrać jest Borderlands. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach