knodr 0 Napisano 9 Grudzień 2008 tak używam to czyli jak wylogować sie ze wszystkiego i poprstu założyc nowe konto czy jak? Bo konto swoje zakładałem przez Playstation 3 i normalnie moge sie logować na ps3 na nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 9 Grudzień 2008 Jak wylogowac? to zalogowales sie czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knodr 0 Napisano 9 Grudzień 2008 kiedy jestem zalogowany pojawia mi sie cos takiego .. ze musz przenies informacje ze starego konta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 9 Grudzień 2008 No tak, przeniosles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knodr 0 Napisano 9 Grudzień 2008 nie bo jak sie loguje... z loginem i hasłem z psn to pisze ze zły login i hasło . Ale ja nie mam zadnego konta ja zakładałem jedno konto tylko na PS3 i to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 9 Grudzień 2008 eśli rejestrowałeś się poprzednio na stornie eu.playstation.com, wprowadź nazwę użytkownika (adres e-mail) i hasło, a przeniesiemy szczegóły na nowe konto. Musisz to zrobić, aby aktywować nowy profil.Tak, przenieś informacje ze starego konta Zauważ, że pola oznaczone * są obowiązkowe. Pod spodem masz jeszcze jedna opcje. " Nie, podam informacje samodzielnie Uwaga: po wybraniu tej opcji nie będzie już możliwości powiązania starego konta eu.playstation.com." Nacisnij wyslij obok i gotowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach