hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Jasne że pamiętam! Polują na nią od pewnego czasu ale jakoś szczęścia (lub pieniędzy) mam zawsze za mało :( po ile widziałeś ją na aukcjach? to była wersja dla beta testerów :P posiadała również brak ograniczeń regionalnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Grudzień 2008 po ile widziałeś ją na aukcjach? Po ok. 100$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 to taniocha :P a to na ebay'u widziałeś te aukcję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Grudzień 2008 to taniocha :P a to na ebay'u widziałeś te aukcję? Tak. Tyle że jeszcze za czasów gdy $ był prawie 4zł. Ostatnio sobie odpuściłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 to i tak nie drogo :P będę teraz polował na ten model psx'a 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Yay! Znalazłem tę grę, której szukałem przez... lata! Legend of Legaia! :D Wspomnienia wróciły... xD Muszę w to jeszcze raz zagrać! :D Ale się cieszę xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Grudzień 2008 będę teraz polował na ten model psx'a 8) Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 14 Grudzień 2008 [...] posiadała również brak ograniczeń regionalnych :) Posiada region ;) Mam Yaroze i nie mogę pykać w nic poza JP, co lepsze odpala VideoCD :D A dodam jeszcze, że kupiłem wersję JP od jakiegoś angola będącego na wymianie u mnie w LO (daaaaawno temu) :) a dodatkowo mam pada 'czarnego' ale brakuje mi do niej dołączanego oryginalnie urządzenia do programowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 A dodam jeszcze, że kupiłem wersję JP od jakiegoś angola będącego na wymianie u mnie w LO (daaaaawno temu) :) a dodatkowo mam pada 'czarnego' ale brakuje mi do niej dołączanego oryginalnie urządzenia do programowania. ile dałeś? z tego co pamiętam to nie tylko były wersje japońskie ale to bym musiał przeglądnąć jakieś stare neo bo tam miałem artykuł o tej konsoli :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 14 Grudzień 2008 Dałem 300zł, nie wiem czy się opłacało bo kupiłem aby mieć 'coś innego' jak koledzy, w zasadzie nie różni się niczym od PSX normalnego! Jak chcecie to pyknę jutro Wam fotki i wstawię na forum, ale to wyłacznie PSX ale czarna, co innego jak się ma przystawkę do programowania, ale niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 ja jutro poszukam tego artykułu w gazecie to bym zrobił skan bo było tam fajnie opisane wszystko :P o ile odnajdę tą gazetkę w śród tych stert makulatury poświęconej PlayStation ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 14 Grudzień 2008 Ja mam cały artykuł o Yaroze w PSMagazyn z 97r (tak poza całym kompletem płytek z demami mam i gazetki) i tam jest sporo opisane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 a to też mogę mieć ten numer psm'u bo miałem prenumeratę tego magazynu :P gazetki zostały a dema gdzieś przepadły :( to jak coś to zamieść ten artykuł o yaroze z psm'u :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 14 Grudzień 2008 Oka, poszukam jutro go w hmm ponad 60 magazynach :D i wstawię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Oka, poszukam jutro go w hmm ponad 60 magazynach :D i wstawię... ja tez poszukam jak byś nie mógł znaleźć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 15 Grudzień 2008 Czekam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Czekam ;D mam artykuł w psm'ie ale mało tego i nic ciekawego tam nie pisze :P może Hades ma coś więcej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach