hivonzooo 42 Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) Zapraszam do gry online ! Możecie mnie dodawać do znajomków, nick: damek :P Edytowane 23 Grudzień 2008 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 18 Maj 2009 Zacząłem dziś grać w KZ:L. Wczoraj ukończyłem jedynkę na PS2 i jestem zadowolony z nadrobienia zaległości. W kolejce czeka KZ2 na PS3, ale chwilowo skupiam się na KZ:L na PSP, które imho jest bardzo fajnie przemyślane. Gra wydaje się być krótka, bo w niecałą godzinę załatwiłem 3 pierwsze poziomy gry. Jest jednak sporo ciekawych trybów rozgrywki dla jednego gracza, jak i wielu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 20 Maj 2009 KopaczK napisał: Zacząłem dziś grać w KZ:L. Wczoraj ukończyłem jedynkę na PS2 i jestem zadowolony z nadrobienia zaległości. W kolejce czeka KZ2 na PS3, ale chwilowo skupiam się na KZ:L na PSP, które imho jest bardzo fajnie przemyślane. Gra wydaje się być krótka, bo w niecałą godzinę załatwiłem 3 pierwsze poziomy gry. Jest jednak sporo ciekawych trybów rozgrywki dla jednego gracza, jak i wielu. Nie zapomnij ściągnąć dodatkowego chaptera :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Maj 2009 (edytowane) Torba_Piany napisał: Nie zapomnij ściągnąć dodatkowego chaptera :biggrin: Jak go ściągnąć? Tzn. jest tam niby zawartość do pobrania, ale jak to zrobić. Nie mogę się połączyć z killzone.com. Czy potrzebuję jakiegoś specjalnego konta, czy coś w tym guście? W grze odblokowałem specjalne tapety i informacje o Rico i Templar`ze i nie wiem jak się do nich dobrać. BTW ten chapter jest darmowy? PS. zapomniałbym podziękować za informacje już udzielone i ewnentualnie dalsze. :) Edytowane 20 Maj 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 20 Maj 2009 KopaczK napisał: Jak go ściągnąć? Tzn. jest tam niby zawartość do pobrania, ale jak to zrobić. Nie mogę się połączyć z killzone.com. Czy potrzebuję jakiegoś specjalnego konta, czy coś w tym guście? W grze odblokowałem specjalne tapety i informacje o Rico i Templar`ze i nie wiem jak się do nich dobrać.BTW ten chapter jest darmowy? PS. zapomniałbym podziękować za informacje już udzielone i ewnentualnie dalsze. :) Ja nawet nie miałem konta PSN. Podłączyłem konsolkę do netu i wybrałem 'Download' z menu gry i poszło. Może po prostu odczekaj trochę, bo majstrują coś przy stronie. Chapter5 nie dość, że darmowy to ma też swoje challenge, kaskę do zebrania i bronie do odblokowania :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Maj 2009 (edytowane) Torba_Piany napisał: Ja nawet nie miałem konta PSN. Podłączyłem konsolkę do netu i wybrałem 'Download' z menu gry i poszło. Może po prostu odczekaj trochę, bo majstrują coś przy stronie. Chapter5 nie dość, że darmowy to ma też swoje challenge, kaskę do zebrania i bronie do odblokowania :biggrin: No to trzeba się tym zainteresować. Dzięki. :) Nie mogę tego zrobić. Nie jestem zalogowany na killzone.com, ale chyba to nie jest konieczne. W każdym razie kiedy wybieram "do ściągnięcia" i połaczę się z siecią dostaje komunikat, "portlet is no longer available". Czy te tak macie? moze juz usunęli ten plik? Czy o takie "majstrowanie" Ci chodziło Torbo_Piany? Edytowane 20 Maj 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 20 Maj 2009 KopaczK napisał: No to trzeba się tym zainteresować. Dzięki. :) Nie mogę tego zrobić. Nie jestem zalogowany na killzone.com, ale chyba to nie jest konieczne. W każdym razie kiedy wybieram "do ściągnięcia" i połaczę się z siecią dostaje komunikat, "portlet is no longer available". Czy te tak macie? moze juz usunęli ten plik? Czy o takie "majstrowanie" Ci chodziło Torbo_Piany? Naprawdę nie wiem o co może chodzić. Ja ściągałem może z 2-3 tygodnie temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 21 Maj 2009 Torba_Piany napisał: Naprawdę nie wiem o co może chodzić. Ja ściągałem może z 2-3 tygodnie temu. A jaką masz wersję oprogramowania PSP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 21 Maj 2009 KopaczK napisał: A jaką masz wersję oprogramowania PSP? ver 5.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 21 Maj 2009 (edytowane) Torba_Piany napisał: ver 5.03 Czyli taką samą jak moja, ale moja konsolka jest japońska. Choć wydaje mi sie, że nie ma to żadnego wpływu na taki stan rzeczy. Przed chwilą skończyłem podstawowe 4 rozdziały. Do tego załatwiłem 2 rozdziały wyzwań na złoto i 3 brązowo (2 złota, 2 srebra i 2 brązy dały taki wynik). Jutro będę mógł spróbować zciągnąć rozdział 5. BTW to misja ratunkowa Rico, tak? EDIT: Udało mi się ściągnąć łatkę, ale ostatniego bossa nie mogę przeskoczyć. Tak, czy siak, to dobra gra. :) Edytowane 7 Marzec 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach