hivonzooo 42 Napisano 29 Grudzień 2008 Hohoho, ładna :P Cóż za przypadek :) A chociaż zgodziła się na zdjęcie na ps3site.pl ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 29 Grudzień 2008 niech zgadnę, koleżanka gra dualshockiem3 ? ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 29 Grudzień 2008 cioralem ,ciora Fajne sformułowanie słowa granie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fishu 0 Napisano 29 Grudzień 2008 pewnie ze sie zgodzila powiedziala ze mam te zdjecie wrzucic bo na tamtym brzydko wyszla xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 29 Grudzień 2008 Padzik z wibrą, wcale się nie dziwię że niechce go oddać :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaszka 0 Napisano 29 Grudzień 2008 Padzik z wibrą, wcale się nie dziwię że niechce go oddać :whistling: Kobitki lubią mieć wibrujące rzeczy w ręku :D zapraszam cię do wspólnej gry na ps3, psn id : Flaszka :P Pozdro 4 all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 29 Grudzień 2008 Powiedz kolezance ze jest bardzo ladna ; ) Btw kiedys laski wyrywalo sie na samochody i komorki czy kwiaty i kino a teraz na.... PS3 z DS3 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masterod 0 Napisano 29 Grudzień 2008 Hohoho, ładna :P Cóż za przypadek :) A chociaż zgodziła się na zdjęcie na ps3site.pl ? ;) Taa... no ładna ładna ;p. Normalne zjawisko :P. Dziewczyny mówią, że niby nie grają bo nie lubią, bo to głupie a jak sie dorwą do konsoli to ciężko je odgonić (miałem tak z loco roco na psp... cały obóz nie zobaczyłem psp na oczy xD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 29 Grudzień 2008 Jeśli lista gier w twoim GamerCardzie jest aktualna to tym bardziej szacun dla niej - raczej nie są to gry, które przyciągają płeć piękną. Rozumiem gdybyś miał jakiegoś Ratcheta czy LBP ale COD, Resistance itd. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 29 Grudzień 2008 No, śliczna dziewczyna ;) Pozdro dla niej! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 29 Grudzień 2008 Btw kiedys laski wyrywalo sie na samochody i komorki czy kwiaty i kino a teraz na.... PS3 z DS3 xD a jak jestes w trasie to zadna sie nie oprze psp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Grudzień 2008 Btw kiedys laski wyrywalo sie na samochody i komorki czy kwiaty i kino a teraz na.... PS3 z DS3 xD lol ;) fishu przy jakiej grze tak ślicznie się skupiła? ;) jest już taki temat http://www.ps3site.pl/forum/index.php?show...t=0&start=0 ps. łączymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fishu 0 Napisano 29 Grudzień 2008 gta 4 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 1 Styczeń 2009 (edytowane) Nikt nie przebije mojej matki (chyba). Przeszła Resistanca 2 :woot: Edytowane 1 Styczeń 2009 przez michciu237 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 1 Styczeń 2009 Tez mam Fajna sasiadke ktora przeszła u mnie w domu razem ze mną Crash'a 1,2,3 Zaprasza koleżanki gramy razem w buzza ;P Grała w racheta i pomogła mi przejść Little Big Planet , ale dziewczyny która ma sama konsole i sama sobie gra w domu to nie znam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach