przemo2508 1 Napisano 30 Wrzesień 2008 Moja żonka nie giercuje........... a szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszczu14 0 Napisano 13 Październik 2008 Ja też za pośrednictwem GTA IV na PS3, znalazłem dziewczyne marzen, niestety drugi koniec polski, ale cóż zrobić. Codziennie gramy i w ogole cool i z tego miejsca chce jej coś napisać: DARIA, ANIOLECZKU KOCHAM CIE. A co do GTA IV, które dosc czesto wywala mnie z multi itp to jestem bardzo wdzieczny, gdyby nie ta gra zycie byłoby zupełnie inne. R* thank you!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Październik 2008 Moja siora gra często w GTA, czasem w Uncharteda i demko Heavenly Sworda a na kompie to Blood Rayne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marlenka 0 Napisano 13 Październik 2008 tak ja gram ale tylko w battlefield bad company..inne gry jeszcze mnie nie zaintereowały.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nocny_napoleon 3 Napisano 13 Październik 2008 tak ja gram ale tylko w battlefield bad company..inne gry jeszcze mnie nie zaintereowały.pozdrawiam Ta jasne Niezła prowokacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Październik 2008 hehehe Moja żona gra w Tekken 5DR Online i Civa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 13 Październik 2008 witam. tak się zastanawiam czy znacie jakieś laski w Polsce które grają na PS3 Nie znam żadnych lasek grających w gry na PS3. Co innego dziewczyny/kobiety... Ogólnie temat trochę bez sensu. Chyba jasne jest, że dziewczyny też grają na PS3. Sam znam kilka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krwawyrzeznik 0 Napisano 13 Październik 2008 moje dziewcze gralo ze mna w vf5 i probowalo troszke w gta4,bo podobalo jej sie,ze mozna ludzi rozjezdzac a ogolnie to siedzi na swym lapku i nasuwa w wiedzmina,morderczyni jedna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Październik 2008 ale glupi temat Haha. Jaki dziwny? ^^ Opisz samcom jak to dziewczyny grają na padzie i się skończy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 13 Październik 2008 Moja mnie za PS3 gnoiła dopóty aż pokazałem jej, że dzięki PS3 może streamingować filmy z kompa na TV Granie w gry uważa jednak za coś upośledzonego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 13 Październik 2008 Moja siostra ze mną grała w Little Big Planet :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 13 Październik 2008 Dlaczego kobiety sa takie dobre w tekkena ? Moja zona to tak sobie , ale szwagierka jak sie uprze to zawsze mi dokopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 13 Październik 2008 Haha. Jaki dziwny? ^^Opisz samcom jak to dziewczyny grają na padzie i się skończy ojjj to jakis podtekst? :> ale powiem wam, ze ja mam tylko jedna kolezanke grajaca i ona gra tylko w WoWa praktycznie (jest uzalezniona :/) i troche na wii... meh a mojego poprzedniego posta ktos wywalil do smietnika, widocznie dziewczyny nie moga sie wypowiadac o tematach o dziewczynach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 13 Październik 2008 Wczoraj koleżanka zjechała mnie w Call Of Duty przewagą 6 kill'ów ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 13 Październik 2008 Moja mama lubi umierac w MegaMana kiedy zrobie przerwe na sprawy zwiazane z uzywaniem toalety. Kolezanki byly pod wrazeniem LBP i groche pograly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Październik 2008 Ja mam w grupie na angielskim kumpele co kupila se assassins creed tyle ze ma ps2 i byla w ciezkim szoku ze nie dziala taka modelka jak sie o tym dowiedzialem(ze gra)to tak sie podjaralem ze zara jej dalem naj;epsze gry jakie mialem, matka tez pogrywa w lumines i loco roco.Ale ogolnie to nie znam zadnej co by z pasja grala jednej wlaczylem cos na ps3 to jak zaczela grac to bylo dla mnie takie swieto ze uwiecznilem to na filmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 13 Październik 2008 O, ja dodam tylko ze moja siostra namiętnie gra w RPG'i i RTS'y na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 13 Październik 2008 A ja się wczoraj dowiedziałem, że koleżanka z nowej klasy w Liceum PS3 posiada, przyszła do mnie i parę gier pożyczyła - gdybyście widzieli ten błysk w oku na widok Soul Calibura. A jej ulubiona gra to oczywiście GTA IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 13 Październik 2008 kupila se assassins creed tyle ze ma ps2 i byla w ciezkim szoku ze nie dziala taka modelka no to wszystko tlumaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Październik 2008 A ja się wczoraj dowiedziałem, że koleżanka z nowej klasy w Liceum PS3 posiada, przyszła do mnie i parę gier pożyczyła - gdybyście widzieli ten błysk w oku na widok Soul Calibura. A jej ulubiona gra to oczywiście GTA IV to tak sie teraz mowi? "przyszla do mnie kolezanka i pare gier pozyczyla i miala blysk w oku na widok mojego soul calibura" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 14 Październik 2008 Niezły musiał być ten "Soul Calibur" ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Październik 2008 Moja była kobieta grała we wszystko co tylko możliwe z gier online, tibia, wow, l2, metin2, plemiona, kalonline... itd teraz mam na uczelni kumpela która kupiła sobie ps3 btw, atarot dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scrappy 0 Napisano 15 Październik 2008 tibia LoL prawie z krzesła spadłem... Ja mam koleżnke ktora gra w metina, i musze powiedzieć że niezle jej idzie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 15 Październik 2008 Kiedyś mój kumpel gadał ze znajomą a- kumpel b- ona a - cze co robisz? b - a nic nudzę się. b - właśnie gram w tibie a - tibie?! b - nom. to jest jedyny sposób żeby pogadać z chłopakiem b - ciągnę już tak o 3 miesięcy. Nie wiem co ludzie robią w tej grze...ale na pewno sam bym tego nie chciał robić -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fishu 0 Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) Jak kazdego dnia cioralem sobie na ps3 xD Odwiedzila mnie kolezanka i poprosila mnie, abym dal jej zagrac xD Od tego czasu nie moge jej zabrac pada ciora we wszystkie tytuly po kolei heheh.. Czyz nie ciekawe zjawisko? Edytowane 30 Grudzień 2008 przez fishu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach