Fayabusa 7 Napisano 8 Styczeń 2009 Pomyslalem, ze warto zalozyc temat tylko do umawiania spotkan w PS HOME. Bez dyskusji o updatach, ciuszkach, mebelkach etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Styczeń 2009 dobry pomysł :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolek5 0 Napisano 8 Styczeń 2009 Proponuję spotkanie w Home dzisiaj o 22:00 może obok kina??? Mój nick to petekolakowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 8 Styczeń 2009 (edytowane) Proponuję spotkanie w Home dzisiaj o 22:00 może obok kina???Mój nick to petekolakowski Nie ma jednego kina... miejscowki (mapy) sa generowane losowo w zaleznosci od tego ile aktualnie osob jest online. Zeby z kims sie umowic musisz miec go w Friends Liscie i albo go zaprosic, albo sie do niego teleportowac. Edytowane 8 Styczeń 2009 przez Fayabusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 8 Styczeń 2009 A może warto było by założyć klub ps3site?? Tylko kto wydaj kasę?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 8 Styczeń 2009 Lepiej niech jeden zbierze invite, zaprosi resztę i pójdziemy na demolkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 9 Styczeń 2009 Mi pasuje dzisiaj o 21 chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Styczeń 2009 mi wszystko jedno :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Axel333 0 Napisano 12 Styczeń 2009 ja jestem chętny do spotkania w Home :) ID : Axel_333PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 12 Styczeń 2009 Również chętny, kiedyś się już spotykałem z ludźmi z forum u mnie w Summer House ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badi64 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Również chętny, kiedyś się już spotykałem z ludźmi z forum u mnie w Summer House ;) ja też mogę wpaść jak będzie jakaś ustawka(badi64) ale powiedzcie mi tak szczerze jest tam coś ciekawego do robienia oprócz gadania?? Bo widziałem na innym forum o ps3 fotki ze spotkania nawet filmik ściągnąłem ale to takie trochę żenujące jak np stoją na balkonie i tańczą :P można by się na przykład ustawić na partyjkę kręgli zresztą sam nie wiem szczerze to jak na razie nie ma tam nic szczególnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Poczekajcie jak będzie EA w Home i granie w karty itp. na bank duzo ludzi sie tym zainteresuje, takie granie na luzie za free i w ogule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 13 Styczeń 2009 a na jakim home gra najwięcej polaków usa czy eu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 18 Styczeń 2009 PSnid: ultimatume2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 18 Styczeń 2009 a na jakim home gra najwięcej polaków usa czy eu Raczej eu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evelan 0 Napisano 20 Styczeń 2009 jestem chętny na ustawkę xD może być ciekawie :D PSN ID: evelan_pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kucharsss95 0 Napisano 12 Luty 2009 Chętny moje id: kuchar95 Dodawać do przyjaciół zawsze jest dobrze miec troche polaków w chlebaku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witek 0 Napisano 15 Luty 2009 Witajcie. Proponuję spotkanie dziś o 20 na HOME SQUARE pod reklamą RedBull Racing. Ilu chętnych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kucharsss95 0 Napisano 15 Luty 2009 Ja raczej będę dodaj mnie id : kuchar95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 15 Luty 2009 Ja będe dodawajcie mnie do znajomych :Mario_Ozzy Dobrze mieć polaków w chlebaku xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 17 Luty 2009 KnodrPL dosc czesto siedze na home Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orłoś 0 Napisano 20 Luty 2009 ID: orlos2 Jakby co to zawsze mogę zagrać w kręgle lub bilard :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 26 Luty 2009 Wczoraj w poznych godzinach wieczornych hehe, grupa Polakow dokanala inwazji na amerykanskim HOME. Po chwili zaczeli dolaczac do nas Amerykanie zafascynowani naszym pomyslem... :) Oto kilka zdjec z tej akcji... Dodam tylko, ze dzis mam zakwasy na policzkach od smiechu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orłoś 0 Napisano 26 Luty 2009 Niezłe, musimy robić więcej takich akcji :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek81 0 Napisano 26 Luty 2009 Wczoraj w poznych godzinach wieczornych hehe, grupa Polakow dokanala inwazji na amerykanskim HOME.Po chwili zaczeli dolaczac do nas Amerykanie zafascynowani naszym pomyslem... :) Oto kilka zdjec z tej akcji... Dodam tylko, ze dzis mam zakwasy na policzkach od smiechu... Akcja była spontaniczna. Poszliśmy tylko potańczyć do Amerykańców. Ktoś rzucił hasło, że się ubieramy ak samo (było nad 5 lub 6). Zaczęliśmy tak samo tańczyć, po chwili ludzie zaczęli rozkminiać o co chodzi i się dołączać. Na koniec wyszła niezła zabawa w ciuchcię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach