brzoza123d 0 Napisano 27 Kwiecień 2010 Nick: Kryszmas GRY: MAG UFC TEKKEN 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 2 Maj 2010 Chętnie pogram w : - MGS 4 - Bac Company 2 - Ninja Gaiden Sigma 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaazan 0 Napisano 2 Maj 2010 Chętnie postrzelałbym sobie z kimś do zombiaków w CoD 5. Mam wykupione wszystkie mapki. Mam też headset. Posiadam też Bad Company 2. Gram głównie jako szturmowiec albo snajper. Nick - Kaazan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolownik 0 Napisano 2 Maj 2010 Witam. Jest ktoś chętny do grania w FIFĘ 10 lub Bad Company 2 ??. Głównie po godzine 17 ?? Jeśli tak to pisać na id kolownik :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixEEr 0 Napisano 2 Maj 2010 psn id: mixeer007 gram w: bc2, mw2, gta IV, gram codziennie w godzinach popołudniowych- do 22 ok ;) posiadam HEADSET, na chwile obecna ciupie w BC2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 4 Maj 2010 Bf1943, Burnout Paradise. Chetnie pogram;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bardock75 0 Napisano 4 Maj 2010 Cześć Wam, mój ID: Bardock_PL gierki: -Tekken 6 -Call Of Duty Modern Warfare 2 -F.E.A.R. 2 -Little Big Planet -Guitar Hero World Tour Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morgoth4561 0 Napisano 5 Maj 2010 -Killzone 2 -Call Of Duty Modern Warfare -Avatar -Far Cry 2 -Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
byluch 0 Napisano 5 Maj 2010 Witam! Można mnie spotkać na ogół 7 dni w tygodniu w godzinach od 21:00(22:00) do 02:00(03:00) PSN ID:byluch GRY: COD 4 COD MW2 FIFA 10 GTA 4 OPERATION FLASHPOINT DR (Bardzo rzadko) PS.A tak na marginesie poszukuje klanu grającego w COD 4 i COD MW 2 [/ht Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matrielx 0 Napisano 9 Maj 2010 Gdyby ktos mial dzisiaj do 19 czas to chetnie zagram w sing stara :) piszcie pm na ps'ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kifoz 0 Napisano 10 Maj 2010 (edytowane) Elo, moje Id: Chomik8 - Resistance: FoM - Burnout: Paradise - Tekken 6 - PSHome ;p - MAG HS: jest Chętnie przyjme zaproszenia Edytowane 15 Maj 2010 przez Kifoz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manij 0 Napisano 10 Maj 2010 BFBC2 MGO BF1943 KZ2 ID:manij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattieh 0 Napisano 11 Maj 2010 Ok. Więc Chętnie pogram w: -Fifa10 (szukam klubu). -GTA EFLC. -CoD MW2. -LBP. -CoD WaW (najlepiej Nazi Zombies). W przyszłości: -Red dead Redemption. PSN: mattiehhh To na tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Advem 0 Napisano 11 Maj 2010 PSNid: Advem Chętnie zagram w : -GTA 4 -LBP -MAG Ale bardziej chętnie zagram w: GTA - TBoGT i TLaD (EFLC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 11 Maj 2010 (edytowane) Gry: Fifa 10 PES 10 Soul Calibur 4 Demon's Souls (US) ID: Qba987 Edytowane 11 Maj 2010 przez qba987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phortis Mądry 0 Napisano 11 Maj 2010 Chętnie pogram z kimś w Midnight Club LA lub Killzone 2. PSN: HollyBloody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek006-PL 0 Napisano 12 Maj 2010 Gry: PS3 Home (Bilard, Kręgle + Piwko wieczorem) :ok: KillZone 2 Socom Confrontation Litte Big Planet MotorStorm Pacific Rift Buzz! Quizz TV GranTurismo 5 Prologue Headset: Tak PSN ID witek006-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guinamo 0 Napisano 12 Maj 2010 (edytowane) -Call Of Duty Modern Warfare 2 -Resistance: FoM -PS3 Home -Motor Storm PSN: Guinamo Headset: TAK Edytowane 24 Maj 2010 przez Guinamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
razor 0 Napisano 16 Maj 2010 Witam :> - FIFA10 - GTA IV - Dragon Ball Z burst limit - FIFA 09 - NFS UNDERCOVER - NFS CARBON - MIRROR'S EDGE CHĘTNIE ZAGRAM :> PSN ID - raz539g Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaKsIk-Pl 3 Napisano 18 Maj 2010 Szukam chetnego do zrobienia wszystkich online'owych trofeów w skate 3. Mój psn id: Maksik-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NumbFaith 0 Napisano 19 Maj 2010 (edytowane) Update. Witam i zapraszam wszystkich do wspólnego grania na wysokim poziomie! Multi: Uncharted 2 CoD MW2 Demon's Souls RDR (Soon!) PS ID: NumbFaith Edytowane 19 Maj 2010 przez NumbFaith Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 19 Maj 2010 Również mogę pograć: na razie tylko w GTA4, ale będzie RDR i MW2 w następnym tygodniu pewnie. :) PSN ID: DruciaQPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 19 Maj 2010 Witam. Szukam userów do grania w ModNation Racers. Wysyłajcie zaproszenia. Mój PSNID: Chiro1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deathincarnation 1 Napisano 19 Maj 2010 Witam szukam ludzi grajacych czesto w BC2 moze zrobimy jakis klan ??:) pozdrawiam id luku_86-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojek_gacek 0 Napisano 19 Maj 2010 Witam chętnie pogram w CoD MW2 gram praktycznie codziennie w godzinach popołudniowych dodajcie mnie i gramy bo już mi się znudziło granie z Francuzami i Hiszpanami xD posiadma HS mój PSNid to Wojek_gacek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach